-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 03

Pratęsimo dramoje Miunchene – pergalingas „Olimpia“ naujoko šūvis

Ambicingai naująjį sezoną pasitikęs Milano „Olimpia“ klubas vos nenudegė jau pačiame pirmajame Eurolygos mače. Ettore Messinos auklėtiniai išvykoje tik per pratęsimą 81:79 (15:14, 17:17, 22:24, 16:15, 11:9) palaužė Miuncheno „Bayern“, kurią treniruoja kitas italas Andrea Trinchieri.

Milano ekipa, įskaitant ir draugiškus mačus, sezoną pradėjo laimėdama net 11 rungtynių iš eilės, bet šįkart bavarai privertė vienus Eurolygos favoritų prakaituoti iki paskutinių sekundžių.

Dar ketvirtojo kėlinio pabaigoje pergalę galėjo išplėšti abi komandos, bet nei Sergio Rodriguezo metimas likus 13 sek., nei Vladimiro Lučičiaus ir Shavono Shieldso bandymai paskutinėmis akimirkomis tikslo nepasiekė.

Pratęsime „Olimpia“ buvo susikūrusi 4 taškų pranašumą (76:72), bet „Bayern“ sugrįžo, o po Nicko Weilerio-Babbo baudų metimų likus 29 sek. net išsiveržė į priekį (79:78).

Vis dėlto paskutinis žodis šiame susitikime priklausė svečiams. Lemiamoje atakoje Malcolmas Delaney pritraukė prie savęs kelis varžovus gynėjus ir nusimetęs į kraštą laukiančiam Sh.Shieldsui netrukus išvydo tinklelį skrodžiantį kamuolį – pirmą sezoną Milane rungtyniaujantis jo komandos draugas neklydo ir pataikė tritaškį.

Bavarai dar turėjo progą, bet sudėtingas Wade'o Baldwino tritaškis paskutinę sekundę tikslo nepasiekė.

Milano komandos gretose pirmąsias rungtynes Eurolygoje sužaidė praėjusiame sezone Kauno „Žalgirio“ aprangą vilkėjęs Zachas LeDay. Amerikietis per 15 minučių surinko 6 taškus (3/4 dvit., 0/1 trit.), atkovojo 1 kamuolį, tris sykius suklydo ir susitikimą užbaigė su 5 naudingumo balais.

„Bayern“: Wade'as Baldwinas 18 (7/10 dvit.), Nihadas Djedovičius 14 (7 rez. perd.), Vladimiras Lučičius 12.

„Olimpia“: Malcolmas Delaney 17 (8 rez. perd.), Kyle'as Hinesas 16, Sergio Rodriguezas ir Shavonas Shieldsas (3/6 trit.) po 9.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius