-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 16

Prieš mūšį su „Žalgiriu“ – atsiradusi CSKA žvaigždė, bet nauji čempionų rūpesčiai

Visų nuostabai rungtynėse su Vitorijos „Baskonia“ klubu „pradingęs“ Mike'as Jamesas atsiras jau greitu metu. 15min šaltinių teigimu, Maskvos CSKA taškų mašina antradienį greičiausiai išbėgs į aikštę mūšyje su Kauno „Žalgiriu“. Tiesa, Eurolygos čempionai dabar sprendžia naujas problemas.

Suprasti akimirksniu

  • „Žalgirio“ ir Maskvos CSKA rungtynės Kaune – antradienį 20 val.
  • „Žalgirio“ arenoje turėtų pasirodyti vieną Eurolygos mačą dėl konflikto su D.Itoudžiu praleidęs M.Jamesas.
  • Tiesa, CSKA stovykloje nerimaujama dėl COVID-19 testų rezultatų.

15min šaltinių teigimu, maskviečių treneris Dimitris Itoudis sugrąžino amerikietį į CSKA rikiuotę. Pirmadienio vakarą kartu su visa Eurolygos čempionų delegacija M.Jamesas nutūps Kauno oro uoste.

Iškart po rungtynių Kaune CSKA skris į Miuncheną, kur ketvirtadienį svečiuosis „Bayern“ stovykloje.

M.Jamesas grįžta ant parketo po konflikto su D.Itoudžiu. Anot Graikijos naujienų portalo „Gazzetta“, jis netgi galėjo baigtis krepšininko kontrakto nutraukimu.

VIDEO: „urBONUSas“: T.Masiulis – Šaro SMS per debiutą Eurolygoje ir „Žalgirio“ sistema Barselonoje

Kaip 15min informavo šaltiniai, kivirčas tarp M.Jameso ir D.Itoudžio kilo dar praėjusio pirmadienio VTB lygos rungtynėse su „Chimki“, kurias CSKA pralaimėjo 78:86.

Kitą dieną tarp krepšininko ir trenerio įvyko dar vienas rimtas pokalbis, po kurio gynėjas praleido Eurolygos rungtynes su Vitorijos „Baskonia“.

„Nemanau, kad turėčiau tai komentuoti. Šiose rungtynėse turėjome 12 žaidėjų – galime pasikalbėti apie juos. Apie kitus kalbėti dabar ne laikas“, – po sunkios pergalės 89:86 į konflikto detales nėjo D.Itoudis.

„Scanpix“/ITAR-TASS nuotr./Dimitris Itoudis
„Scanpix“/ITAR-TASS nuotr./Dimitris Itoudis

„Suprantame, kad šia tyla mes tik dar labiau pakurstome gandų bangą. Bet tai vidinis klubo dalykas, kurio nekomentuosime“, – „RIA Novosti“ cituoja CSKA prezidentą Andrejų Vatutiną.

2020-ųjų vasarą CSKA su M.Jamesu sudarė naują trejų metų kontraktą. Per vienerias Eurolygos rungtynes šį sezoną 30 metų 185 cm ūgio gynėjas gauna pasireikšti po 31 minutę, pelno 16,4 taško, atlieka 5,3 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 15 naudingumo balų. M.Jamesas CSKA ekipoje rikiuojasi antras tiek pagal rezultatyvumą, tiek pagal naudingumą, į priekį užleisdamas tik Willą Clyburną (17,3 tšk., 16,3 naud.).

Tiesa, konfliktas su M.Jamesu – ne paskutinis CSKA rūpestis. Pirmadienį prieš skrydį į Kauną Maskvos komandai buvo atlikti profilaktiniai COVID-19 testai. Tiesa, 15min šaltinių teigimu, CSKA stovykloje jų rezultatų laukiama su nedideliu nerimu. Baiminamasi, kad koronavirusą galėjo pasigauti komandos nariai, kontaktavę su užsikrėtusiais COVID-19. Į Lietuvą CSKA išskris tik sulaukę laboratorijos rezultatų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius