-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 01 28

Su P.Guardiola susitikęs Šaras gyrė vyrus už įsiklausymą, N.Mirotičius papasakojo apie koronavirusą

Ketvirtadienio vakarą Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ 84:71 savo aikštėje pranoko Vilerbano ASVEL ir Eurolygoje grįžo į pergalių kelią.
Š.Jasikevičiaus ir P.Guardiolos susitikimas
Š.Jasikevičiaus ir P.Guardiolos susitikimas / 15min koliažas

Šį mačą tribūnose stebėjo ir „Barecelona“ futbolo klubo legenda bei dabartinis „Manchester City“ strategas Josepas Guardiola.

Po mačo Šaras susitiko su katalonu ir persimetė keliais žodžiais. Abu vyrai neblogai pažįstami dar nuo tų laikų, kai profesionaliai sportavo. Kartu jie „Barcai“ atstovavo 2000–2001 metų sezoną.

„Šnektelėjome apie golfą, o ne krepšinį ar futbolą. Norėjau sužinoti, ar kada nors galėsime sužaisti kartu. Susitikti su juo yra garbė, nes domiuosi šiuo žmogumi dar nuo tų laikų, kai pats žaidžiau krepšinį. Dabar jis taip pat tebėra mano akiratyje, mokausi skaitydamas jo knygas. Didžiuojamės, jog jis yra vienas iš mūsų“, – kalbėjo Š.Jasikevičius.

Įdomu tai, kad Š.Jasikevičiaus palaikoma „Manchester United“ yra aršiausia „Manchester City“ priešininkė.

Klubo nuotr./Š.Jasikevičiaus ir P.Guardiolos susitikimas
Klubo nuotr./Š.Jasikevičiaus ir P.Guardiolos susitikimas

„Džiaugiamės laimėję, nes tai padaryti nebuvo lengva. Iškovojome emocingą pergalę, kuri mums buvo labai svarbi. Džiaugiuosi, kad vaikinai į tai pažiūrėjo rimtai. Šiandien daug stengiausi rotuoti sudėtį ir tai šiek tiek pakenkė mūsų ritmui, bet apskritai turime būti laimingi“, – po mačo pripažino Šaras.

Treneris pagyrė savo vyrus, kurie kol kas žengia antroje Eurolygos vietoje.

„Manau, kad kiekvieną dieną vaikinai atrodo vis geriau ir geriau. Tikiuosi, kad jiems pavyks ir toliau tobulėti. Visgi šalia to mums laimėti rungtynes. Šiandien kiek geriau sekėsi tiems, kurie pagavo ritmą, bet žinau, kad ir kiti gerai treniruojasi ir ateityje žais geriau“, – samprotavo Šaras.

„Mums tai buvo sunkus mačas. Kaip ir sakiau, prieš dvikovą, susidūrėme su labai geru varžovu. Mūsų vaikinai stengėsi, bet to neužteko, nors dvikovos pabaigoje žaidėme tikrai neblogai“, – po mačo teigė ASVEL strategas TJ Parkeris.

„Žinome, kad ASVEL yra komanda, kuri labai gerai kovoja visas rungtynes, todėl tikėjomės jų reakcijos. Tačiau trečiajame ketvirtyje buvome tvirti, kontroliavome rungtynes, jų geriausius žaidėjus ir, manau, sužaidėme labai geras rungtynes. Dabar jaučiuosi puikiai. Man patinka būti su šia komanda, su komandos draugais, su šiuo treneriu. Manau, kad visi labai didžiuojasi mūsų darbu, bet turime ir toliau žaisti, kovoti, džiaugtis kartu. Esame labai gera komanda“. – teigė „Barcos“ gynėjas Nicolas Laprovittola.

Jam pritarė ir komandos lyderis Nikola Mirotičius.

„Tai buvo tikrai geros mūsų rungtynės, ypač pradžioje. Pradėjome gerai, buvome labai fiziški, dominavome ir gynyboje. Pirmoje pusėje nesuteikėme jiems daug progų, bet po pertraukos šiek tiek sulėtėjome. Jie pataikė keletą metimų, bet galiausiai mes laimėjome rungtynes. Labai svarbu laimėti namie, o dabar kiekvienos rungtynės ypač svarbios. Tai buvo mano pirmosios Eurolygos rungtynės po COVID. Jaučiausi neblogai. Galiu pasakyti, kad pirmą kartą koronavirusu sirgau sunkiau nei dabar. Vis dar stengiuosi atrasti savo ritmą. Šiandien buvo tikrai geras pasirodymas ir man jo labai reikėjo“, – kalbėjo aukštaūgis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius