-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 24

Skandalingos skyrybos: T.Parkerį apkaltinęs treneris padavė ASVEL į teismą

Du sezonus Vilerbano ASVEL treneriu dirbęs Zvezdanas Mitrovičius su Prancūzijos čempionų klubu gražiuoju išsiskirti nesugebėjo. Juodkalnietis jam nesumokėtų pinigų reikalaus eidamas teisiniu keliu.
Zvezdanas Mitrovičius apkaltino Tony Parkerį
Zvezdanas Mitrovičius apkaltino Tony Parkerį / Euroleague.net ir Scanpix nuotr.

Nuo 2018-ųjų vasaros Vilerbane dirbęs 50-metis specialistas buvo atleistas gegužę, o oficialia išskyrimo su Z.Mitrovičiumi priežastimi ASVEL įvardijo grubius vidaus taisyklių pažeidimus.

Netekęs darbo Juodkalnijos treneris iš karto kreipėsi į Eurolygos ginčų sprendimo tarybą, tačiau rezultatų nesulaukė, tad kitas jo žingsnis buvo kreipimasis į teismą.

„Gaila, tačiau Zvezdanas Mitrovičius turės kreiptis į Prancūzijos teismą, kad gautų pilną finansinę kompensaciją“, – teigė trenerio advokatas.

Stratego atstovas taip pat užsiminė, kad galima trenerio atleidimo priežastimi tapo jo gautos techninės pražangos. Tuo pačiu Z.Mitrovičiaus advokatas apkaltino ASVEL prezidentą Tony Parkerį proteguojant savo brolį TJ, kuris buvo paskirtas Eurolygoje rungtyniaujančio klubo vyr. treneriu.

„Sprendimas nutraukti kontraktą su treneriu, kuris puikiai atliko savo darbą, remiantis jo gautomis techninėmis pražangomis vasario, kovo mėnesiais ar dar anksčiau, yra nesuprantamas. ASVEL prezidentas (Tony Parkeris – red.past.) norėjo atsikratyti Zvezdano Mitrovičiaus, kuris išlieka gerbiamu treneriu Europoje, algos, kad galėtų paaukštinti savo brolį, suteikdamas jam galimybę treniruoti aukščiausiame lygyje“, – teigė Z.Mitrovičiaus advokatas.

Įdomu tai, kad dar prieš oficialiai paskelbiant apie ASVEL ir Z.Mitrovičiaus išsiskyrimą, juodkalnietis jau buvo sutaręs dėl darbo su Miuncheno „Bayern“ klubu, prie kurio vairo stos nuo ateinančio rudens.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius