-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 21

Stebuklų laukas Maskvoje: CSKA grįžo triukšmingai, bet paliko intrigą dėl trenerio

Nors čempionus sutiko tik kelios dešimtys aistruolių, Maskvos CSKA krepšininkai triukšmingai sutikti Rusijos sostinėje, kur nusileido su Eurolygos čempionų titulu.
Dimitris Itoudis
Dimitris Itoudis / „Scanpix“/ITAR-TASS nuotr.

CSKA komanda nusileido Šeremtjevo oro uoste panašiu laiku, kaip ir populiarios Rusijos televizijos laidos „Stebuklų laukas“ vedėjas Leonidas Jakubovičius.

Po atostogų įdegęs šoumenas pareiškė žiūrėjęs krepšinį, bet šįkart oro uoste dėmesys skirtas buvo ne jam, – krepšininkų sutikimą aprašė sport-express.ru.

VIDEO: „Ginčas“: Eurolygos finalo ketverto didžiausi herojai, naujovės ir nusivylimai

CSKA sirgalių būrys laukė savo komandos, kuri savaitgalį Vitorijoje Eurolygos finalo ketverto pusfinalyje įveikė Madrido „Real“, o finale – Stambulo „Anadolu Efes“.

View this post on Instagram

Эйфория!

A post shared by Lublinecsport (@lublinecsport) on

„Valio, valio, valio“, – plėšė CSKA klubo darbuotoja.

Sovietinėmis dainomis ir populiariuoju, iš futbolo atkeliavusiu „ole, ole, ole“ aistruoliai sveikino 2019 metų Eurolygos čempionus.

Gerbėjų būrys nebuvo gausus – vos 30 žmonių susigrūdo oro uosto laukiamajame. Tačiau jie buvo triukšmingi, o patys CSKA krepšininkai – geros nuotaikos.

„Scanpix“/ITAR-TASS nuotr./Willas Clyburnas
„Scanpix“/ITAR-TASS nuotr./Willas Clyburnas

Ilgametis CSKA puolėjas Nikita Kurbanovas, paklaustas kaip šventė titulą – šampanu ar alumi, juokėsi: „Ir tuo, ir tuo.“

Dalis CSKA ištikimų žmonių buvo su komanda Ispanijoje. Vitorijoje Maskvos klubą palaikė buvęs CSKA krepšininkas olimpinis čempionas Sergejus Tarakanovas, buvusi Rusijos rinktinės krepšininkė Ilona Korstin, o taip pat Jungtinės krepšinio lygos prezidentas Sergejus Kuščenka. Beje, buvęs CSKA komandos vadovas kažkodėl pasirodė oro uoste ne su CSKA, o su ruso Michailo Prochorovo valdomo NBA klubo „Brooklyn Nets“ marškinėliais.

CSKA treneris Dimitris Itoudis davė Eurolygos čempionų taure pasidžiaugti CSKA sirgaliams.

Graiko kėdė braškėjo prieš metus, kai Eurolygos finalo ketverte Maskvos komanda liko ketvirta, bet treneris nebuvo pakeistas.

Sekmadienį, praėjus kelioms sekundėms po finalinės sirenos, D.Itoudis puolė į glėbį CSKA prezidentui Andrejui Vatutinui – dviejų vyrų apsikabinimas buvo labai emocingas.

„Dabar būtų lengva pasakyti, – taip aš buvau pats protingiausias, nes priėmiau tokį nepopuliarų sprendimą ir nepuoliau atleisti iš darbo Itoudžio, – „Izvestija“ citavo CSKA prezidentą Andrejų Vatutiną. – Todėl susilaikysiu nuo garsių komentarų. Gerai, kad viskas baigėsi sėkmingai.“

„Scanpix“/ITAR-TASS nuotr./Andrejus Vatutinas ir Dimitris Itoudis
„Scanpix“/ITAR-TASS nuotr./Andrejus Vatutinas ir Dimitris Itoudis

Nors CSKA laimėjo antrą Eurolygos čempionų titulą per pastarąjį dešimtmetį, CSKA vadovas paliko intrigą dėl trenerio ateities.

Paklaustas, ar treneris tikrai liks komandoje, kurioje pats norėtų tęsti darbus, A.Vatutinas nutylėjo. „Kol kas susilaikysiu nuo komentarų, – sakė CSKA prezidentas. – Ne taip greitai. Kiekvieno žaidėjo situacija yra individuali. Yra daug niuansų, kurių negalima išspręsti per kelias valandas nuo finalinio švilpuko.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius