-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 29

Su E.Macronu susitikęs J.Lauvergne'as – apie „Žalgirio“ startą Eurolygoje

Pirmadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ vidurio puolėjas Joffrey Lauvergne'as sulaukė išskirtinio dėmesio ir buvo pakviestas į iškilmingą Lietuvos ir Prancūzijos prezidentų vakarienę, o jau antradienį kartu su komanda išvyko į Graikiją, kur ketvirtadienio vakarą Lietuvos čempionai pradės savo žygį naujo sezono Eurolygoje.

Gitano Nausėdos ir Emmanuelio Macrono iškilminga vakarienė buvo surengta pirmadienio vakarą.

„Man sulaukti kvietimo buvo didelė garbė. Pirmą kartą susitikau su savo šalies prezidentu. Vakaras buvo nuostabus, šventė vyko labai gražiuose rūmuose. Tikrai džiaugiuosi šia patirtimi“, – antradienį teigė J.Lauvergne'as.

Kalbėdamas apie pirmąjį „Žalgirio“ varžovą „Olympiakos“ prancūzas neabejojo, kad Pirėjuje kauniečių laukia rimtas egzaminas.

„Mūsų laukia sunkus mačas su labai stipriu varžovu, kurio branduolys kartu žaidžia daug metų. Ruošiamės kautis ir pamatysime, kaip čia viskas bus“, – kalbėjo J.Lauvergne'as.

Vidurio puolėjas pripažino, kad Graikijoje dar, ko gero, nematysime geriausios „Žalgirio“ versijos.

„Manau, kad mums reikia pataisyti dar daug dalykų, tačiau tam reikia laiko. Turime naują komandą, naują sistemą, daug žaidėjų, trenerį. Viską reikia gerinti kiekvienoje treniruotėje ir sujungti į visumą“, – teigė aukštaūgis.

Į saulėtą Graikiją „Žalgiris“ išvyksta patyręs šaltą dušą LKL pirmenybėse, kai savaitgalį netikėtai namuose pralaimėjo Panevėžio „Lietkabeliui“.

„Tose rungtynėse prastai gynėmės prieš pikenrolą, buvo geresnių ir prastesnių atkarpų, privalome gerinti savo žaidimą. Kiekvieną dieną kalbamės daug ir apie viską su treneriu, su juo komunikuoti yra labai paprasta“, – pasakojo prancūzas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius