-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 14

Taškų badas: CSKA nerezultatyviame mūšyje nutraukė „Real“ pergalių seriją

Maskvos CSKA (13-6) po beveik mėnesio pertraukos sugrįžo į „Megasport“ areną bei iškovojo bene skambiausią šio sezono pergalę. Fantastišką gynybą pademonstravę Dimitrios Itoudžio auklėtiniai 60:55 (14:21, 12:12, 17:10, 17:12) įveikė Madrido „Real“ (15-4) bei taip nutraukė karališkojo klubo 13 pergalių seriją.
Mike'as Jamesas prieš Jordaną Mickey
Mike'as Jamesas prieš Jordaną Mickey / Euroleague.net nuotr.

Abi ekipos antradienio vakarą Maskvoje užfiksavo nerezultatyviausius šio sezono pasirodymus.

CSKA per pirmąją mačo dalį pataikė vos 5 dvitaškius iš 20, 2 tritaškius iš 7 ir atliko vos 1 rezultatyvų perdavimą. „Real“ buvo priekyje 33:26.

Ant parketo pasirodė ir traumą išsigydęs Felipe Reyesas, kuriam tai buvo antrasis mačas šį sezoną. 39-erių veteranas antrajame kėlinyje smeigė tritaškį bei įžengė į 3000 tūkstančių Eurolygoje pelnytų taškų klubą.

Po ilgosios pertraukos CSKA puolimas strigo, tačiau „Real“ ekipoje jis tiesiog merdėjo. Pirmuosius taškus trečiajame kėlinyje Pablo Laso auklėtiniai pelnė praėjus beveik šešioms minutėms, kai dvitaškį su pražanga pataikė dar praėjusią savaitę Kauno „Žalgirį“ skriaudęs Trey Thompkinsas.

Trečiajame ketvirtyje pirmuosius savo taškus atstovaujant CSKA komandai pelnė Howardas Sant-Roosas, dar prieš savaitę į Rusijos sostinės klubą atvykęs iš Atėnų AEK. Susitikimą 28-erių kubietis baigė savo sąskaitoje turėdamas 4 pelnytus taškus, po 2 atkovotus ir perimtus kamuolius.

Likus pusantros minutės iki dvikovos pabaigos „Real“ centras Walteris Tavaresas vienoje atakoje blokavo du CSKA bandymus pelnyti taškus, o greitoje atakoje dvitaškį pelnęs Gabrielis Deckas karališkojo klubo deficitą prikirpo iki minimalaus 54:55.

Facundo Campazzo turėjo progą persverti dvikovos rezultatą, tačiau tolimas metimas tikslo nepasiekė, o kitoje atakoje tritaškį įsodino CSKA amerikietis Darrunas Hilliardas.

Lemiamą baudų maratoną laimėjo aikštelės šeimininkai.

Nesėkme pažymėtame mače „Real“ realizavo 34,5 proc. dvitaškių ir 28,1 proc. tritaškių, CSKA – 38,5 proc. dvitaškių ir 25 proc. tritaškių.

Ketvirtadienį „Real“ išvykoje susikaus su Rimo Kurtinaičio vadovaujama Maskvos srities „Chimki“, o CSKA namuose priims Vitorijos „Baskonia“.

CSKA: Mike'as Jamesas 19, Darrunas Hilliardas 14, Kyle'as Hinesas 10.

„Real“: Trey Thompkinsas 14, Facundo Campazzo 10, Nicolas Laprovittola 8.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius