Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2021 04 17

Th.Walkupui – „Žalgirio“ pasiūlymas, dėl amerikiečio pešasi dar du Eurolygos klubai

Kova dėl vieno „Žalgirio“ lyderių parašo intensyvėja. Thomas Walkupas kai kurių žiniasklaidos šaltinių Izraelyje jau „siunčiamas“ į Tel Avivą. Tačiau Kauno klubas padarė svarbų žingsnį ir tikisi išlaikyti savo atakų organizatorių.

15min žiniomis, Martinas Schilleris teikia prioritetą išlaikyti 28 metų 193 cm ūgio amerikietį ir mato jį kaip pagrindinį atakų organizatorių.

Šaltinių teigimu, Kauno klubas jau pateikė Th.Walkupui dvejų metų pasiūlymą.

Pats krepšininkas taip pat yra linkęs ir toliau vilkėti „Žalgirio“ marškinėlius. Tačiau Lietuvos čempionams konkurenciją meta mažiausiai du Eurolygos klubai.

15min žiniomis, didžiausią susidomėjimą Th.Walkupui šiuo metu rodo Tel Avivo „Maccabi“ ir Pirėjo „Olympiakos“.

Izraelio žiniasklaida ir įvairūs šaltiniai socialiniuose tinkluose Th.Walkupą jau spėjo aprengti „Maccabi“ marškinėliais. 15min žiniomis, Th.Walkupas jau yra pažengusiose derybose su užsienio komandomis, bet dar nėra padėjęs parašo po jokia sutartimi.

15min šaltiniai teigia, kad žalgirietis susirinko užtektinai informacijos tiek apie „Olympiakos“, tiek apie „Maccabi“. Didesnė tikimybė, kad jei ne „Žalgiris“, Th.Walkupas pasirinktų ne Pirėjo, o Tel Avivo ekipos pasiūlymą.

Iš šios kovos nereikėtų eliminuoti Šarūno Jasikevičiaus, kuris neslėpė ketinimų atsivežti patikimą karį į Barseloną dar sezono metu.

Th.Walkupas turėtų apsispręsti dėl kito sezono jau greitu metu.

VIDEO: Herojiškas žalgiriečio epizodas – gražiausias Eurolygos sezono momentas

Th.Walkupas galingai užbaigė Eurolygos reguliarųjį sezoną. Per 6 paskutiniąsias Eurolygos rungtynes krepšininkas rinko vid. 13,8 taško.

Jo vidurkis šį sezoną Eurolygoje siekė 8,2 taško (46,9 proc. dvit., 37,1 proc. trit.), 3 atkovotus bei 1,1 perimto kamuolio, 4,5 rezultatyvaus perdavimo ir 10,6 naudingumo balo per rungtynes.

Praėjusį savaitgalį Th.Walkupas sužaidė naudingiausią ir rezultatyviausią savo LKL sezono mačą su Vilniaus „Rytu“, kai pelnė 21 tašką ir surinko 28 naudingumo balus.

Penktadienį su Prienų „CBet“ legionierius pakartojo LKL sezono efektyvumo rekordą (28 naud.), surinkdamas 10 taškų, perimdamas 5 kamuolius ir išskirstydamas 11 rezultatyvių perdavimų (pakartotas sezono rekordas).

VIDEO: Kosminis Šaro auklėtinio skrydis per R.Giedraitį – įspūdingiausias Eurolygos sezono dėjimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius