-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 07

Traumos šienauja Eurolygos žaidėjus: Milanas pasitinka „Žalgirį“ su dar viena netektimi

Traumos jau po pirmojo Eurolygos turo šienauja žaidėjus. Su rimtais nuostoliais Kauno „Žalgirį“ gali pasitikti ir Milano „Olimpia“ klubas.
Shelvinas Mackas
Shelvinas Mackas / Euroleague.net nuotr.

Milano klubas informuoja, kad naujasis komandos gynėjas Shelvinas Mackas pasitempė kojos raumenį ir artimiausiu metu bus ištirtas nuodugniau. Italijos žiniasklaida abejoja Eurolygos debiutanto galimybėmis penktadienį išbėgti į mūšio lauką su Kauno „Žalgiriu“.

Eurolygos starte į Miuncheno „Bayern“ krepšį 29-erių gynėjas įmetė 6 taškus ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus per 21 minutę. Jis žaidė starto penkete.

„Olimpia“ su žalgiriečiais dar tikrai kausis be kito gynėjo Nemanja Nedovičiaus.

Savaitgalį po pergalės Italijos čempionate Milano krepšininkų treneris Ettore Messina užsiminė, kad į rikiuotę jau artimiausiu metu gali grįžti Artūras Gudaitis. Klausimas, ar italai rizikuos po 9 mėnesių pertraukos mesti lietuvį į Eurolygą neapšilus kojų nacionaliniame čempionate, bet 26-erių centras jau sportuoja kontaktinėse treniruotėse ir palieka gerą įspūdį.

Kitos Eurolygos komandos turi daugiau rūpesčių.

Peties traumą patyrė Vilerbano ASVEL talentas Theo Maledonas. 18-metis įžaidėjas, kuriam prognozuojamas šaukimas pirmajame penketuke kitų metų NBA naujokų biržoje, gali nežaisti apie du mėnesius.

1-2 savaitei iš rikiuotės iškrito Sankt Peterburgo „Zenit“ centras Gustavo Ayonas. Dar sunkesnę traumą gavo puolėjas Andrejus Zubkovas, kuris nerungtyniaus kelis mėnesius.

VIDEO: Gražiausių epizodų dešimtuke Roko Giedraičio krikštas, dėjimai ir blokai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius