-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 31

Treniruotis ant stogo sumanę „Baskonia“ žaidėjai nubausti už karantino taisyklių pažeidimą

Dviem jauniems Vitorijos „Baskonia“ krepšininkams nepavyko apeiti griežto karantino sąlygų Ispanijoje. Ant stogo užsimanę pasitreniruoti krepšininkai buvo įskųsti ir sulauks sankcijų.
„Baskonia“ krepšininkai
„Baskonia“ krepšininkai / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Kaip praneša „Marca“, Ajdinas Penava ir Miguelis Gonzalezas užsikorė ant netoli nuo Vitorijos „Fernando Buesa“ arenos esančio prekybos centro stogo ir ten surengti treniruotę.

Ji ilgai netruko – prekybos centro kaimynai iškvietė policiją, kuri treniruotę ant stogo įvertino kaip viešosios tvarkos pažeidimą.

Pranešama, kad incidentas įvyko dar kovo 22-ąją. Bosnis ir ispanas ant stogo pateko per savo būsto langą, mat abu krepšininkai gyvena tame pačiame pastate.

Jauniausi ir mažiausiai uždirbantys „Baskonia“ žaidėjai sulauks 602 eurus siekiančių baudų dėl karantino taisyklių pažeidimo. Tiesa, jei sumokės iš karto, žaidėjai galės atsipirkti perpus švelnesnėmis bausmėmis.

Be to, krepšininkai neprasprūs ir pro klubo vadovų rankas – jiems taip pat gresia sankcijos iš komandos dėl režimo pažeidimo.

Regionas, kuriame yra Vitorijos miestas, yra vienas labiausiai dėl koronaviruso nukentėjusių Ispanijoje. Jame patvirtintų COVID-19 atvejų yra jau per 2 tūkst., o mirčių skaičius pasiekė 125.

Prieš kurį laiką buvo atskleista, kad koronavirusas nustatytas ir šio regiono „Alaves“ futbolo komandoje. Testai buvo atlikti ir „Baskonia“ žaidėjams, bet nė vienas iš jų nebuvo teigiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius