Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 11 24

Bambergo treneris stoja į Šaro pusę – pasigedo pagarbos iš teisėjų

Bambergo „Brose“ klubas ketvirtadienio popietę surengė vienintelę treniruotę Kaune prieš šį vakarą „Žalgirio“ arenoje vyksiančias Eurolygos rungtynes su Kauno „Žalgiriu“. Mintimis apie laukiančią dvikovą su „Žalgiris TV“ pasidalino Bambergo ekipos vyriausiasis treneris Andrea Trinchieri ir vienas „Brose“ lyderių Nicolo Melli.
Andrea Trinchieri
Andrea Trinchieri / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Eurolyga | „Žalgiris“ – „Brose Baskets“ | 20:00 | „Žalgirio“ arena

„Nieko kito, kaip sunkių rungtynių, negalime tikėtis, nes žaisime prieš stiprią komandą, turinčią gerą tarpusavio supratimą, – po treniruotės kalbėjo A.Trinchieri. – Turnyrinė pozicija tikrai neatspindi vaizdo, kurį „Žalgiris“ demonstruoja aikštėje. Be to, iš savo patirties žinome, kaip sunku yra rungtyniauti „Žalgirio“ arenoje. Turėsime įdėti daug pastangų, kad mus šiose rungtynėse lydėtų sėkmė.“

Praėjusią savaitę po pralaimėjimo paskutinėmis sekundėmis Vitorijoje A.Trinchieri spaudos konferencijoje perspėjo, kad kiti klubai turėtų bijoti jo komandos krepšininkų, kurie yra pasiruošę susigrąžinti tai, ką prarado Eurolygos sezono pradžioje. Tikėjimu savo ekipa A.Trinchieri spinduliavo ir Kaune.

„Aš tikiu savo komanda. Mes galime žaisti prieš bet kurį varžovą. Žinoma, yra dalykų, kuriuos turime pagerinti, tačiau šiandien dar lapkritis ir tikiu, kad gruodį ar sausį žaisime dar geriau“, – teigė Vokietijos čempionus treniruojantis italas.

Kalbėdamas apie „Žalgirį“ A.Trinchieri išskyrė Šarūno Jasikevičiaus indėlį į komandos žaidimą: „Šį sezoną akivaizdžiai matosi, kad Šaras įgyvendina savo idėjas ir turi savo filosofiją. „Žalgiris“ žaidžia komandinį krepšinį, žaidėjai vieni kitus puikiai supranta. Žalgiriečių situacija yra panaši kaip ir mūsų. Žaidėme prieš garsius vardus turinčias komandas ir ne visada sulaukėme pagarbos iš teisėjų.“

VIDEO: A.Trinchieri ir N.Melli prieš mačą Kaune tikėjo „Brose“ pergale

Savo komandos treneriui antrino ir po 12 taškų Eurolygoje renkantis puolėjas N.Melli.

„Žalgiris“ yra neabejotinai geresnė komanda nei skelbia turnyrinė lentelė. Kauniečiai turi puikų trenerį ir žais namuose. Savo ruožtu mes neturėsime poros žaidėjų (E.Harriso ir V.Veremejenkos), tačiau tokia sudėtimi žaidžiame ne pirmas rungtynes, todėl būsime pasiruošę. Manau, kad žaidžiame gerai ir vienintelio dalyko, kurio trūksta, tai daugiau pergalių mūsų sąskaitoje“, – užtikrintai kalbėjo N.Melli.

VIDEO: Šarūnas Jasikevičius pasveikino Lietuvos karius: „Turime kautis kaip jie“

Geriausiai visoje Eurolygoje dėl atšokusių kamuolių kovojantis italas šį vakarą susidurs su į naudingiausių lygos žaidėjų penketuką patenkančiu Pauliumi Jankūnu.

„Tikiuosi, kad P.Jankūnas šiandien nežais taip gerai kaip praėjusią savaitę. Jis yra puikus krepšininkas. Neslėpdamas galiu pasakyti, kad tai vienas sunkiausių oponentų, prieš kuriuos man yra tekę žaisti. Tikiuosi, kad šiandien man pavyks jį pristabdyti, o kitą savaitę jis jau galės grįžti į savo įprastą formą“, – su šypsena veide sakė N.Melli.

Ketvirtadienio rungtynių tarp Kauno „Žalgirio“ ir Bambergo „Brose“ pradžia – 19.44 val.

VIDEO: Antanas Kavaliauskas apie savo fizinę forma: „Galėtų būt geresnė“
„Orakulo“ prognozė: „Žalgiris“ – „Brose Baskets“
„Orakulo“ prognozė: „Žalgiris“ – „Brose Baskets“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius