Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 10 05

Valensijoje – aklina tamsa, Mike'o Jameso spindesys ir CSKA pergalė

Iš pagrindų atsinaujinusi praėjusio sezono Eurolygos čempionė Maskvos CSKA naująjį sezoną pradėjo sėkmingai – raudonarmiečiai 96:71 (24:17, 26:21, 26:16, 20:17) išvykoje nugalėjo „Valencia“ ekipą.
Mike'as Jamesas
Mike'as Jamesas / nuotr. „Getty Images“/euroleague.net

11:2 – tokiu spurtu Valensijos komandą pačioje rungtynių pradžioje į nokdauną pasiuntė CSKA. Vis dėlto ispanai pabudo ir ėmė tirpdyti atsilikimą. Gražiu dėjimu iš viršaus komandą budino Samas Van Rossomas.

Ne ką mažiau įspūdingas buvo Nikitos Kurbanovo blokas greitos varžovų atakos metu.

Įpusėjus antrajam kėliniui, CSKA pranašumas buvo sumažėjęs jau iki trijų taškų (32:29), bet svečiai prieš pertrauką sužaidė galingai ir padidino persvarą iki 12-kos (50:38).

Beje, antrajame rungtynių kėlinyje Valensijos arenoje buvo dingusi elektra ir viskas paskendo tamsoje. Tamsa karaliavo keletą sekundžių ir netrukus šviesos vėl įsijungė, neveikiantis liko tik kubas.

Po pertraukos CSKA sutvarkė reikalus. Rusijos klubas trečiąjį kėlinį laimėjo 10-ties taškų persvara, o ketvirtajame įtvirtino pergalę.

„Olimpia“ ekipai nebereikalingas buvęs ir į CSKA persikėlęs Mike'as Jamesas vedė komandą į pergalę – pelnė 20 taškų (6/6 dvit., 1/1 trit., 5/9 baud. met.), atkovojo 2 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 6 varžovų pražangas ir surinko 28 naudingumo balus.

Įdomu tai, kad CSKA dvitaškius ir tritaškius metė identiškai – ir iš arti, ir iš toli pataikė 17 metimų iš 31 (55 proc.).

„Valencia“: M.Tobey 14 (6 atk. kam.), B.Motumas ir B.Dubljevičius po 12.

CSKA: D.Hilliardas 22, M.Jamesas 20 (6/6 dvit., 5 rez. perd., 28 naud. bal.), A.Vorontsevičius 13 (5 atk. kam.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius