Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 13

„Žalgiris“ atsisveikina su Zachu LeDay – gaus išpirką

Kauno „Žalgirio“ komandoje praėjusį sezoną puikiai rungtyniavęs ir savo vertę pakėlęs Zachas LeDay keliasi į kitą Europos komandą, – praneša zalgiris.lt. 15min žiniomis, už 150 tūkst. eurų išpirką aukštaūgį nupirko Milano „Olimpia“.

Amerikietis pasinaudojo sutartyje su „Žalgiriu“ numatyta galimybe išvykti, už kurią jo naujoji komanda sumokės išpirką. Z.LeDay su italais sutarė dėl dvejų metų sutarties.

View this post on Instagram

Blessed and Thankful!! Ready to get to work! ????????

A post shared by Zach LeDay (@zachleday32) on

15min žiniomis, Z.LeDay Kaune pakeis 30 metų 203 cm ūgio amerikietis Augustine'as Rubitas.

Praėjusią vasarą iš Pirėjo „Olympiakos“ komandos į Kauną persikėlęs 26-erių metų aukštaūgis Z.LeDay sezono metu padarė didelę pažangą ir tapo vienu svarbiausių komandos žaidėjų.

VIDEO: „urBONUSas: milijono vertas Kazys ir kodėl „Žalgiriui“ netiko D.Adomaitis?

Eurolygoje per 22 aikštėje praleidžiamas minutes Z.LeDay vidutiniškai pelnydavo po 11,8 taško, atkovodavo po 4,7 kamuolio, atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą ir rinkdavo po 13,2 naudingumo balo.

Lietuvos krepšinio lygoje žalgirietis žaisdavo beveik 6 minutėmis trumpiau, bet vis tiek fiksavo 11 taškų, 4,2 atkovoto kamuolio bei 14,6 naudingumo balo per rungtynes vidurkius.

Šią vasarą Kauno „Žalgiris“ jau taip pat atsisveikino su Edgaru Ulanovu bei trenerių štabo nariais: Šarūnu Jasikevičiumi, Dariumi Maskoliūnu, Tomu Masiuliu ir Justinu Grainiu. Sutartis su komanda sudarė Tomas Dimša, Steve‘as Vasturia ir Marekas Blaževičius, o Marius Grigonis ir Lukas Lekavičius ir toliau rungtyniaus „Žalgiryje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius