-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 14

„Zenit“ strategas gyrė „Žalgirį“ ir užsiminė apie vieną neraminantį klaustuką

Pentadienio vakarą Kauno „Žalgirį“ savo aikštėje priimsiančio Sankt Peterburgo „Zenit“ strategas Xavi Pascualis laukia labai sunkios dvikovos.

„Sugrįžtame į savo areną ir žaisime prieš komandą, kuri šį sezoną Eurolygos turnyro lentelėje užima solidžią vietą. Norėtume tęsti sėkmingą atkarpą ir tikiu, kad tų 48 valandų po praėjusios dvikovos užteks pailsėti tiek fiziškai, tiek emociškai. Norėtųsi, kad po pastarojo pralaimėjimo tinkamai pailsėtume. Rungtynės Miunchene nebuvo lengvos, kovojome iki pat pabaigos, tačiau galiausiai vis tiek suklupome“, – prieš penktadienio akistatą su žalgiriečiais kalbėjo „Zenit“ strategas X.Pascualis.

„Zenit“ strategas atkreipė dėmesį, jog nėra tikras dėl to, ar buvęs Kauno žalgirietis KC Riversas galės išbėgti į aikštę prieš savo buvusius bendraklubius.

„Namuose žaidžiame solidžiai, tačiau žinome, kad „Žalgiris“ yra puiki ir jauna komanda, kuri labai gerai paruošta fiziškai. Jie žaidžia labai gerą krepšinį, tad norėdami laimėti, privalome sužaisti ypač gerai. Kol kas neaiški situacija su KC Riversu – po traumos jis negalėjo žaisti Miunchene ir kol kas yra klaustukas, ar galės išbėgti ant parketo penktadienį. Taip pat žaisime be Poythresso, tad turės pasitempti kiti žaidėjai“, – kalbėjo strategas.

„Zenit“ atstovaujantis Artūras Gudaitis taip pat gyrė šio sezono „Žalgirį“.

„Šiemet tai yra visai kita komanda. Jie solidūs ir žaidžia labai gerą krepšinį. Manau, kad mūsų laukia sunkus mačas. Visada smagu žaisti prieš juos, nes tai yra mano šalies komanda. Su nekantrumu laukiu šios akistatos“, – teigė vidurio puolėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius