-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Audi“ užregistravo SQ5 ir RSQ5 prekių ženklus

Vokietijos automobilių gamintojas „Audi“ Vokietijos registrų biure užregistravo du naujus prekių ženklus – SQ5 ir RSQ5. Paspėliokime, kokie automobiliai su šiais ženklais laukia mūsų ateityje?
„Audi Q5“ – pagaliau pristatytas
„Audi Q5“ / Gamintojo nuotr.

Gandai apie sportiškus visureigio Q5 variantus sklando jau ne vieną dieną. Reikia gi kam nors konkuruoti su BMW X5M ir X6M monstrais, taip?

Tiesa, užregistruoti prekių ženklai dar nieko nereiškia. Tai tik rodo, kad „Audi“ rimtai svarsto jų galimybę, bet ar juos greitu metu gamins – didelis klausimas. Prisiminkime, kad, tarkim, BMW užregistravo ženklą M1 prieš daug metų, bet naujo modelio šiuo pavadinimu neturime ir neturėsime artimiausioje ateityje.

Kaip ir konkurentų BMW galingieji SUV su ženkliukais M, taip ir „Audi“ sportiški modeliai nutaikyti į visada galingų automobilių alkaną Šiaurės Amerikos rinką. Jei „Audi“ ir gautų leidimą iš VW tarybos gaminti galingesnes Q5 modifikacijas, jos greičiausiai būtų gaminamos JAV esančiose gamyklose.

Primename, kad praeitų metų pabaigoje VW išplatino pranešimą, jog už visos VW grupės SUV gamybą atsakinga tampa būtent kompanija „Audi“. Ji kurs įvairaus dydžio SUV automobilius, kurie bus gaminami su ženkliukais VW, „Audi“ ir „Porsche“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius