-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Autoplius.lt parduodamame „Bentley“ automobilyje – dujų įranga

Prabangūs automobiliai vairuotojus žavi ne tik savo išvaizda ar komfortu, bet neretai ir galingų variklių potencialu. Tačiau, priešingai nuo ekonominės klasės transporto priemonių, jų išlaikymo kaštai paprastai būna gerokai didesni. Dažniausiai – dėl brangaus aptarnavimo, nepigių detalių, o prie to prisideda ir nekuklios degalų sąnaudos.
Parduodamas dujinę įrangą turintis „Bentley Flying Spur“
Parduodamas dujinę įrangą turintis „Bentley Flying Spur“

Visgi didelis variklio apetitas degalams – ne pasaulio pabaiga. Moderni dujų įranga gali padėti išspręsti šią problemą. Visgi nemaža dalis vairuotojų skeptiškai vertina dujų įrangą prabangiuose arba sportiniuose automobiliuose, tačiau ar tam yra objektyvios priežastys?

Jeigu yra – tai nebent dėl vietos. Dujų įranga reikalauja sumažinti bagažinės tūrį. Kartais, kai montuojamas dujų balionas užima atsarginio rato vietą, kompromisas gali būti ne toks drastiškas, kita vertus – teks pamiršti atsarginį ratą ir pasirūpinti padangos remontiniu komplektu.

Anot Autoplius.lt plėtros vadovo Mato Buzelio, prestižiniai automobiliai su sumontuota dujų įranga šiais laikais nieko nebestebina.

„Moderni dujų įranga naudotuose „Premium“ segmento automobiliuose – neretai sutinkamas dalykas. „Audi A6“, 5 serijos BMW ar E klasės „Mercedes-Benz“ su dujomis sutinkami dažnai. Praėjo tie laikai, kada iš gėdos vairuotojai dujų papildyti važiuodavo tik sutemus – kad niekas nematytų. Net ir prabangesnių automobilių bagažinėse galima pamatyti dujų balionus. Hibridiniuose – taip pat, ir visa tai dažniausiai tik dėl ekonominės naudos“, – teigia automobilių rinkos ekspertas.

Praėjo tie laikai, kada iš gėdos vairuotojai dujų papildyti važiuodavo tik sutemus – kad niekas nematytų. Net ir prabangesnių automobilių bagažinėse galima pamatyti dujų balionus

Portale Autoplius.lt parduodamas išskirtinis „Bentley Flying Spur“ automobilis su dujų įranga. Skelbimą galite peržiūrėti paspaudę ant šios nuorodos.

W12 benzininis variklis su dviem turbokompresoriais išvysto net 558 AG, o vidutinės tokio automobilio degalų sąnaudos siekia apie 15–20 l/100 km. Jos gali būti ir didesnės, tačiau tai priklauso nuo vairuotojo dešinės kojos „svorio“.

M.Buzelio teigimu, degalų sąnaudos su dujų įranga turėtų būti šiek tiek didesnės, tačiau dėl du kartus mažesnės degalų kainos nuvažiuoti 100 kilometrų bus gerokai pigiau.

„Volkswagen“ grupės suprojektuotas W12 variklis iš techninės pusės nedaug skiriasi nuo „Passat“ modeliuose sutinkamų W8 motorų. Tai – eilinis vidaus degimo variklis, kuriame degimo ciklai vyksta įprasta tvarka, todėl moderni dujų įranga neturėtų pakenkti automobilio eksploatacijai.

30 tūkst. eurų kainuojantis 2006 metų imperatoriškasis „Bentley“ sedanas – geras pasiūlymas daug keliaujantiems pasiturintiems vairuotojams. Automobilio aptarnavimo kainos, be abejo, bus didesnės nei „Audi“, BMW ar „Mercedes-Benz“ flagmanų, tačiau tai išskirtinis modelis, traukiantis kiekvieno praeivio akį.

Parduodamas „Bentley Flying Spur“ yra pats galingiausias automobilis su benzino ir dujų degalų tipu Autoplius.lt portale. Aukščiausio lygio komfortas, daugiau nei pusė tūkstančio arklio galių ir 650 Nm leidžia šiam automobiliui pasiekti maksimalų 312 km/h greitį, o iki 100 km/h pagreitėti maždaug per 5 sekundes.

Parduodamus galingus automobilius su dujų įranga portale Autoplius.lt galite peržiūrėti paspaudę ant šios nuorodos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius