-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dyzelinu varomi automobiliai dominuoja Prancūzijoje: 70 proc. rinkos sausį priklausė jiems

Sausio mėnesį naujų bei naudotų automobilių registracijos statistika buvo iškalbinga: 70.7 proc. prieš 26.3 proc. Dyzelinu varomos mašinos prieš „valgančias“ benziną. Rinkos tendencijos – akivaizdžios.
„Peugeot 307 CC“
„Peugeot 307 CC“
Temos: 2 Rinka Prancūzija

Žinoma, automobilių rinkoje egzistuoja ne tik tradiciniu kuru varomos transporto priemonės: mašinos, iš gamyklos išriedėjusios su suskystintų dujų bakais, užėmė 2.3 proc., o elektrą bei benziną vartojantys modeliai – 3.3 proc.

Visiškai elektriniai automobiliai, kaip kad „Mitsubishi i–MiEV“, „Peugeot iOn“ ar „Citroen C–Zero“ surinko 0.5 proc. tarp visų rinkoje įregistruotų mašinų.

Žinoma, šie pardavimai – tik šių metų sausio mėnesio, tačiau automobilių rinkos tendencijos po truputį aiškėja. Hibridiniai modeliai, kad ir lėtai, bet vis dėlto skinasi kelią populiarumo link, o benzininiai varikliai greitu metu turėtų „išeiti“ iš mados. Tiesa, tik Prancūzijoje – JAV, pavyzdžiui, vis dar nepripažįsta dyzelinių variklių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius