Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„eBay“ aukcione parduodama kokybiška „Ferrari F40“ kopija

Kiekvienas, kada bandęs interneto platybėse ieškoti parduodamo „Ferrari F40“, turėjo nusivilti išvydęs jo kainą. Pavertus į litus, jis dažnai būna septynženklė. Tačiau JAV „eBay“ aukcione parduodamas „Ferrari“ už dešimtkart mažesnę sumą.
Kokybiška „Ferrari F40“ kopija
Kokybiška „Ferrari F40“ kopija / Ebay.com nuotr.
Temos: 2 Ferrari eBay

Pamatę šį modelį iš išorės, dauguma automobilių gerbėjų net nepastebėtų šios kopijos skirtumų nuo originalaus „Ferrari F40“. Šis tiesių rankų darbas buvo atliktas naudojant 1987-ųjų „Pontiac Fiero V6“ bazę – važiuoklės ir pakabos dalys likę šio automobilio.

Tuo tarpu kėbulas ir salonas pakeisti primenančiais itališką šedevrą. Dauguma dalių yra pagamintos identiškos originalioms F40, o centrinė konsolė pasiskolinta iš kito „Ferrari“ giminės atstovo – 355. Viduje panaudota nemažai anglies pluošto detalių, kaip ir tikrame F40.

Skelbimo aprašyme teigiama, kad šis modelis vienintelio žmogaus, jo kūrėjo, rankose yra jau 18 metų.

„Ferrari“/„Pontiac“ kaina trečiadienio popietę – apie 70 tūkst. Lt, o aukcionas Lietuvos laiku baigiasi ketvirtadienį apie 4 val. ryte. Skelbimą rasite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius