-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Fiat“ pristabdys automobilių gamybą

Italai praneša, kad sustabdys „Fiat“ gamyklos konvejerius Pomigliano gamykloje. Gamyba bus stabdoma rugsėjo ir spalio mėnesiais.
„Fiat 500L“ su įmontuotu kavos aparatu
„Fiat 500L“ su įmontuotu kavos aparatu / Gamintojo nuotr.

Dėl ne itin didelės automobilių paklausos, „Fiat“ yra priversti stabdyti savo gamybą. Pranešama, kad gamykla esanti Pomigliano mieste bus sustabdyta du kartus. Pirmą kartą gamyba vienai savaitei bus nutraukta rugsėjį, vėliau, dar savaitei, spalio mėnesį. Šią vasarą gamyba jau buvo pristabdyta dėl tos pačios, naujų automobilių paklausos sumažėjimo, problemos.

Jau liepos 3 dieną „Fiat“ vadovas Sergio Marchione pranešė, kad gamyba bus pristabdyta, o esant reikalui, gamykla gali būti ir visai uždaryta. Kol kas kalbama apie tai, kad vėliau gamykla bus visiškai uždaryta, kaip ir 2011-iais Sicilijoje buvusi gamykla. Gamyklos darbas gali būti tęsiamas tik tuo atveju, jeigu būtų nuspręsta surinkinėti automobilius, skirtus Šiaurės Amerikos rinkai.

Šiuo metu „Fiat“ ir „Chrysler“ bendradarbiavimas rodo puikius rezultatus Jungtinėse Amerikos Valstijose, kol Europoje skaičiuojami nuostoliai. Taip yra daugeliui didžiųjų automobilių gamintojų, kurie Europoje graužiasi nagus ir skaičiuoja nuostolius. Apie gamybos pristabdymą pranešė ir „Opel“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius