-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greitai pasirodysiantis atnaujintas „Volkswagen Golf“ turės tik BMW matytą naujovę

Dabartinis, jau septintos kartos „Volkswagen Golf“ automobilis yra gaminamas nuo 2012 metų. Pamažu ikona tampantis golfas, panašu, sulauks atnaujintos versijos, žargonu vadinamos „facelift“.
„Volkswagen Golf 7 GTE“
„Volkswagen Golf 7 GTE“ / Eimanto Raulinaičio/ER media nuotr.

Kaip skelbia automobilių naujienų portalas carscoops.com, atnaujintas septintos kartos „Golf“ turės du naujus variklius ir šiek tiek pakeistą interjerą bei išorės dizainą. Skelbiama, kad atnaujinto golfo multimedija bus valdoma rankų mostais. Ši technologija iki šiol matyta tik septintosios kartos BMW automobilyje.

Atnaujintasis „Volkswagen Golf“ bus varomas varomas nauju 1,5 darbo tūrio benzininiu motoru, kuris bus labai panašus į dabartinį 1,4 TSI, tačiau taps ekonomiškesnis ir turės ilgesnę cilindro eigą.

Dyzelinu varomų „Volkswagen Golf“ gerbėjų taip pat laukia atnaujintas 1,6 litro darbo tūrio dyzelinis agregatas, kuris bus šiek tiek mažesnis, todėl lengvesnis ir turės platesnius cilindrus.

Tiesa, anksčiau „Volkswagen“ atstovai teigė, kad šie varikliai bus galimi kiek vėliau.

„Volkswagen“ vadovas Herbertas Diessas sako: „Tik tada, kai bus logiška juos gaminti dėl įsigaliosiančių aplinkos taršos reglamentų, nes kol kas tokie varikliai yra brangesni už šiuo metu gaminamus ir montuojamus 1,4 TSI ir 1,6 TDI variklius“.

Be naujovių po variklio gaubtu vokiečiai golfus šiek tiek atnaujins ir išoriškai. Teigiama, kad bus patobulinti priekiniai ir užpakaliniai žibintai, buferiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius