Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Hyundai Ioniq 5“ – apdovanojimas už geriausią jėgos pavarą

Elektromobilio „Hyundai Ioniq 5“ jėgos pavara pateko tarp konkurso „Wards 10 geriausių variklių ir jėgos sistemų 2022“ nugalėtojų. Kasmetiniai apdovanojimai teikiami už iškiliausius automobilių galios sistemų patobulinimus ar visiškai naujus agregatus iš viso pasaulio. Šiemet „Ioniq 5“ buvo įtrauktas į geriausiųjų sąrašą dėl jame įdiegtos pavaros našumo, įkrovimo galimybių, nuvažiuojamo atstumo ir kainos, rašoma pranešime.
„Hyundai Ioniq5“
„Hyundai Ioniq5“ / Gamintojo nuotr.

„WardsAuto“ yra pasaulyje pirmaujanti automobilių žiniasklaidos atstovė, garsėjanti savo įžvalgomis ir analize. Apie šią pramonės šaką ji kaupia informaciją jau daugiau nei 90 metų. Sautfilde, Mičigano valstijoje (JAV), įsikūrusi informacinių technologijų įmonė teikia plataus spektro automobilių verslo paslaugas.

„Hyundai“ yra pelniusi penkiolika „Wards 10 geriausių variklių ir jėgos sistemų“ apdovanojimų nuo pat kasmetinių geriausiųjų skelbimo pradžios 1995 m.

„Ant mūsų naujosios E-GMP elektromobilių konstravimo platformos sukurtas „Ioniq 5“ įkūnijo naujus pasiekimus automobilių jėgos agregatų pasaulyje: itin spartų baterijos įkrovimą ir integruotą išorinių įrenginių įkrovimą iš transporto priemonės, – sakė „Hyundai America“ techninio centro elektrifikuotų pavarų plėtros direktorius Byungho Lee. – Džiaugiamės, kad „Wards“ dar kartą pripažino mūsų lyderystę ekologiškų technologijų srityje.“

„WardsAuto“ komisijos teisėjas Drew Winteris pažymėjo, kad „Ioniq 5“ iš naujo apibrėžė, kokia yra šiuolaikinė transporto priemonė, ir ne tik variklio galios šaltinio aspektu.

„Šis automobilis išsiskiria ypač erdviu salonu. Jo erdvę inžinieriai išplėtė pasitelkdami elektromobilių platformos privalumus – pavyzdžiui, transmisijos tunelio nebuvimą. „Ioniq 5“ jėgos sistema ne tik padidina automobilio patrauklumą – ji iš esmės keičia supratimą, koks gali būti automobilis“, – pažymėjo jis.

Šįmet tai buvo 28-ieji „Wards 10 geriausių variklių ir jėgos sistemų“ konkurso metai. Šiuose rinkimuose pažymimi išskirtiniai pasiekimai vystant jėgos agregatų technologijas ir pagerbiamos jų kūrėjų komandos už gebėjimą suderinti didesnę galią, sukimo momentą bei našumą.

Šiemet dėl prestižinio pripažinimo rungėsi 29 darbai. Visiškai naujos arba gerokai atnaujintos automobilių jėgos sistemos galėjo varžytis kartu su 2021 m. nugalėtojais.

2022 m. „Wards 10 geriausių variklių ir jėgos sistemų“ apdovanojimų ceremonija bus surengta antrąją „AutoTech: Electrification“ konferencijos, kuri vyks 2022 m. spalio 26–27 d., Detroite, Mičigano valstijoje (JAV), dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius