-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išankstinė naujos kartos BMW elektromobilių premjera: BMW iX ir i4

Visam pasauliui laukiant debiutuosiančių naujųjų BMW elektromobilių – visureigio BMW iX ir ketverių durų kupė „i4“, įgaliotoji BMW atstovė Lietuvoje „Krasta Auto“ surengė išankstinę šių modelių premjerą mūsų šalyje, rašoma pranešime.
BMW ix ir i4 pristatymas konferencijoje „Lūžio taškas“
BMW ix ir i4 pristatymas konferencijoje „Lūžio taškas“ / Krasta auto nuotr.
Temos: 2 BMW Elektromobilis

Pirmą kartą naujieji automobiliai pademonstruoti Palangoje vykstančio „Lūžio taško“ konferencijos metu.

Naujas, revoliucingas BMW elektromobilis

„Tai – ne evoliuciniai, o revoliuciniai, naujos kartos BMW modeliai, elektromobiliai iš savo prigimties. Jie ne tik leidžia keliauti didelius atstumus be jokių emisijų, bet taip pat yra ir inovacijų pavyzdys – šiuose modeliuose diegiamos 5G technologijos, integruoti itin spartūs kompiuteriai, kurie gali apdoroti iki 20 kartų daugiau duomenų, gaunamų iš įvairių jutiklių. Tai leido inžinieriams dar labiau praturtinti vairuotojo pagalbos ir autonominio vairavimo technologijas. Ne veltui jau pernai, vos pristačius „iX“ gamybai artimą koncepcinį modelį, sulaukėme pirmųjų jų užsakymų Lietuvoje“, – pasakoja BMW prekės ženklo vadovas Lietuvoje Martynas Daujotas.

Viena įkrova „iX“ – nuo 425 iki 630 km

Konferencijos dalyviai gyvai galėjo išvysti vieną iš dviejų debiutinių „BMW iX“ modelio versijų – galingąją „xDrive50“. Jos variklis išvysto 385 kW/523 AG galią, kuri leidžia nuo 0 iki 100 km/val. įsibėgėti 4,6 sekundės. Turint omenyje daugiau nei 2,5 tonos automobilio svorį, tai – įspūdingas rezultatas.

„BMW iX xDrive50“ modelyje diegiama itin talpi – net 105.2 kWh talpos – baterija, kurios užteks viena įkrova įveikti net 630 km atstumą (skaičiuojant pagal WLTP standartą). Greitojo įkrovimo vietose per 10 minučių bateriją bus galima įkrauti 150 km kelionei, o nuo 10 iki 80 proc. baterija pasikraus per 35 minutes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius