-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kinija 2011-aisiais tapo didžiausia „Audi“ rinka

Kinija tapo svarbiausia „Audi“, ji net Vokietiją pralenkė – taip teigia gamintojas praėjusią savaitę pasirodžiusiame spaudos pranešime. 2011-aisiais Kinijoje (įskaitant Honkongą) „Audi“ pardavė 313 tūkst. naujų automobilių – tai yra 37 proc. šuolis, lyginant su 2010 metais.
Atnaujintas „Audi Q7” bus stilingesnis ir ekonomiškesnis
Atnaujintas „Audi Q7” bus stilingesnis ir ekonomiškesnis / Gamintojo nuotr.

„Šie skaičiai vėl pranoko išankstinius lūkesčius“, – teigia Peteris Schwarzenbaueris, „Audi“ pardavimų ir rinkodaros vadovas. „Aukštos klasės automobiliai atsiriekia vis didesnę dalį Kinijos rinkos – tai mums yra naudinga ir tą mes išnaudojame. Kinija netgi pralenkė gimtąją Vokietiją.“

Kinija taip pat tapo didžiausia rinka patiems prabangiausiems „Audi“ modeliams – Q7 bei A8L. Jų buvo parduota atitinkamai 19063 (70 proc. daugiau nei 2010-aisiais) ir 12425 vnt. (153 proc. daugiau nei 2010 m.).

Dar praėjusiais metais „Audi“ atskleidė savo planus statyti naują gamyklą Fošano mieste, kuri pradės funkcionuoti 2013 metais ir pagamins 150-200 tūkst. naujų automobilių specialiai Kinijos rinkai kasmet. Šiuo metu kompanija turi vieną gamyklą Kinijoje – Čangčuno mieste. Ji 2011-aisiais pagamino 252 tūkst. automobilių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius