-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje pristatyta naujutėlaitė „Audi A8“: tikras SPA ant ratų

Klaipėdiečiai pirmieji Lietuvoje šeštadienio rytą turėjo galimybę gyvai išvysti naujutėlaitį, 2018 metų laidos „Audi A8“ modelį. „Važiuojantis SPA“, – išklausę pristatymą šnabždėjosi klaipėdiečiai, negailėję pagyrų naujam kūriniui ant ratų.
Klaipėdoje pristatyta naujutėlaitė „Audi A8“
Klaipėdoje pristatyta naujutėlaitė „Audi A8“ / J.Andriejauskaitės/15min.lt nuotr.

Naujas, 2018 metų laidos „Audi A8“ nuo pakylos į smalsuolius žvelgia Klaipėdos Teatro aikštėje, ties Pramogų banku, kuriame ir vyko automobilio pristatymas.

Išorės dizainas, šviesos technologijos, labiau apibrėžtos linijos, erdvinio dizaino galiniai žibintai – tai tik keletas akcentų, kuriuos pabrėžė Klaipėdos „Audi“ centro atstovai, pristatydami naują modelį uostamiesčio visuomenei.

„Prognozuojama, kad 2025 metais apie 58 procentai pasaulio žmonių gyvens miestuose, tad didelis dėmesys skiriamas inividualizavimui, ekologijai. „Audi“ per technologijas su šiuo modeliu eina viena koja į priekį. Džiaugiuosi, kad skyrėte dėmesio mūsų naujausio modelio pajautimui“, – sakė Klaipėdos „Audi“ centro vadovas Žydrūnas Šimas, naują „Audi“ saloną palyginęs su prabangaus lėktuvo salonu.

Į pristatymą buvo pakviesti „Audi“ centro bei Pramogų banko klientai, iš viso apie 40 žmonių. Teigiama, jog nemažai kviestinių svečių šeštadienio rytą išskubėjo į šalia Kretingos esančius golfo laukus, kur šį savaitgalį vyksta turnyras.

Naujutėlaitis „Audi A8” sudomino keleto Klaipėdos uoste veikiančių įmonių vadovus, kai kurie iš jų ir dabar vairuoja vienus naujausių „Audi“ modelių.

„Visas važiuojantis SPA“, – juokavo kai kurie svečiai išgirdę, jog naujajame „Audi“ keliaujant galima pasimėgauti pėdų masažu.

Nuomonės įvairios

Pasitempę, šaunuoliai. Iš tiesų, svarstyčiau dabar, jei neturėčiau „Mercedeso“, susigundyčiau gal šituo automobiliu“, – neslėpė verslininkas.

Naujo automobilio apžiūrėti atvykęs verslininkas Aidas Kaveckis negailėjo pagyrų automobiliui, nors pats vairuoja naujutėlaitį „Mercedes“.

„Labai artimas S klasės „Mercedes“. Šaunuoliai „Audi“, beveik pasivijo „Mercedes“, galiu pasakyti. „Audi“ nesu turėjęs, bet gal kažkada ir pabandyčiau. Tikrai pranoko lūkesčius – visos sistemos, kurios yra viduje, valdymo sistemos, kruopštumas, išpildyta viskas, aparatūra gera sudėta, sensorika, valdymas. Pasitempę, šaunuoliai. Iš tiesų, svarstyčiau dabar, jei neturėčiau „Mercedes“, susigundyčiau gal šituo automobiliu“, – neslėpė verslininkas, sėdęs už naujo „Audi“ vairo ir likęs sužavėtas.

Klaipėdietis Kęstutis naujo kūrinio ant ratų nebuvo linkęs girti, jo teigimu, automobilių rinka jau išsisėmė ir nuostabos nauji automobiliai jau nebesukelia.

„Aišku, naujas dizainas, naujos formos, kažkas jau gražiau atrodo, kaip ir sena mašina naujai ištiunginuota, bet kad sakyčiau uch, kažkas tokio, - ne. Jau išsiėmė rinka, tiek jau pažengė viskas, nežinau, kas dar turėtų būti, skraidyti turi pradėti mašinos, ar dar kažkas tokio“, – sakę Kęstutis.

Naujutėlaitį 2018 metų laidos „Audi A8” modelį jau galima užsisakyti. Tokio automobilio kaina siekia apie 165 tūkstančius eurų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Naujasis „Audi A8“ galės pasiūlyti pėdų masažą ir autonominį važiavimą mieste

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius