-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lamborghini“ susidūrė su neįprasta problema, dėl kurios teks riboti gamybą

Šiais metais rekordiškai padidinę apsukas „Lamborghini“ į gatves išleido jau daugiau nei 4 tūkstančius automobilių. Tiesa, padidėjusi gamybos apimtis signalizuoja apie galimas problemas.
Ženevos parodoje - „Lamborghini Urus“: pirmasis sportinių automobilių gamintojo visureigis
Ženevos parodoje – „Lamborghini Urus“: pirmasis sportinių automobilių gamintojo visureigis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Lamborghini

Kaip rašoma motor1.com, pirmoje šių metų pusėje „Lamborghini“ pagamino 2 693 „Urus“ SUV modelius, 1 211 „Hurracans“ ir 649 „Aventadors“ vienetus. Iš viso jų pagaminta 4553. Tai yra 96 proc. daugiau nei per tą patį laikotarpį praėjusiais metais.

Kompanijos generalinis direktorius Stefano Domenicali sako, kad iki metų pabaigos iš viso planuojama pagaminti 8 000 transporto priemonių.

Tačiau tokie gamybos mastai aukštos klasės markei kaip „Lamborghini“ nereiškia nieko gero. S.Domenicali įsitikinęs, kad bent šiek tiek nepristabdydama gamybos įmonė pakenks savo išskirtinumui. Jei keliuose važinės vis daugiau jų automobilių, dings šių transporto priemonių egzotiškumas ir noras jas turėti.

Dėl šios priežasties „Lamborghini“ vadovas „Automotive News Europe“ sakė, kad bus pristabdyta gamyba, net jei dėl to bus prarasta dalis klientų.

Gamybos apimtis planuojama padidinti iki 10 tūkst. tik tuomet, jei bus išleistas ketvirtas modelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius