-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje pristatytas naujausias „Audi“ kūrinys – „dietos“ laikęsis „Q7“

Ketvirtadienį Valdovų rūmuose Lietuvos rinkai oficialiai pristatytas naujasis „Audi Q7“. Pagamintas ant „Volkswagen group MLB“ važiuoklės, naujasis „Audi Q7“ gali pasigirti labai veiksminga „dieta“ – naujos kartos Q7 yra net 325 kilogramais lengvesnis už savo pirmtaką.
Audi Q7 pristatymas
Audi Q7 pristatymas / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.
Temos: 1 „Audi Q7“

Nors naujasis „Audi Q7“ yra šiek tiek mažesnis už savo pirmtaką, gamintojas skelbia, kad viduje keleiviai ras dar daugiau vietos.

Naujausias „Q7“ taip pat turės tris eiles sėdimų vietų. Susėdę septyni žmonės savo bagažui galės panaudoti 295 litrus bagažinės talpos, atlenkus užpakalines sėdynes, vietos atsiranda 890, o atlenkus dar ir vidurines sėdynes – 2075 litrai bagažo talpos.

„Audi“ taip pat žada parūpinti daug papildomos įrangos, tarp kurių – planšetiniai kompiuteriai keleiviams, multimedijos ekranas su „Bang and Olufsen“, taip pat nustebinti naujove – į kojos judesį reaguojančia bagažine. Nuo šiol nereikės atidaryti bagažinės dangčio rankomis, kai abiejose rankose nešate maišus.

Pirkėjai galės džiaugtis riaumojančiais dyzeliniais trijų litrų darbo tūrio varikliais, kurių vienas išvysto 272 arklio galias ir įsibėgėja iki 100 km/val per 6,3 sek., o kito 338 arklio galių jėgainė įsibėgėja iki 100 km/val per 6,1 sek. Abu varikliai bus suporuoti su 8 pavarų automatinėmis pavarų dėžėmis.

Žemiausia automobilio kaina – 62 500 eurų. Tokią sumą pirkėjai mokės už bazinės komplektacijos, 272 arklio galiomis pakinkytą „Audi Q7“, o galingesnės versijos kaina prasidės nuo 64 500 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius