-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mercedes-Benz“ pademonstravo, ką rasite įsėdę į naują A klasės modelį

Vokietijos „Mercedes-Benz“ pristatė naujojo A klasės modelio interjerą. Bendrovė, kalbėdama apie savo naują automobilį, prognozuoja, kad šis kompaktiškų modelių segmente reikš tikrą proveržį.
„Mercedes-Benz“ pademonstravo naujojo A klasės modelio interjerą
„Mercedes-Benz“ pademonstravo naujojo A klasės modelio interjerą / Gamintojo nuotr.

A klasės modelis rinkoje turėtų pasirodyti kitąmet. Gamintojas, kurdamas automobilio interjerą, ypač daug dėmesio sutelkė į prietaisų skydelį, kuris, anot „Mercedes-Benz“, įkūnija naują dizaino filosofijos etapą: kai moderni prabanga ir vartotojo sąsaja perkeliama į skaitmeninį amžių.

Prietaisų skydelis padalintas į dvi trimates horizontalias dalis. Apatinė dalis vizualiai atskirta nuo pagrindinio prietaisų skydelio korpuso. Oro pūtimo anglos, primenančios turbinas, yra dar vienas „Mercedes-Benz“ ženklui būdingas bruožas.

Naujoje A klasėje taip pat pritaikyta daugelis kitų detalių, o kai kurios – iš prabangiausių „Mercedes-Benz“ modelių. Pavyzdžiui, naudojamas S klasės automobiliuose montuojamas daugiafunkcinis vairas. Priekinės sėdynės aprūpintos papildomomis funkcijomis, tokiomis kaip sėdynių klimato kontrolė, masažas. Be to, įmanoma užsisakyti prie vairuotojo ar keleivio anatomijos individualiai prisitaikančias „Multicontour“ sėdynes.

Interjere gerokai išplėstas erdvės ir visapusiško matomumo jausmas. Lyginant su ankstesne A klase, automobilyje daugiau vietos tenka pečiams, alkūnėms ir galvai.

Dar vienas naujosios A klasės privalumas – lengviau pasiekti galines sėdynes. O bagažo skyrius išaugo iki 370 litrų talpos. Gamintojas pabrėžia ir tai, kad bagažinės anga platesnė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius