Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mercedes-Benz“ S klasės šešiasdešimtmetį vainikuos „CL Grand Edition“

Tęsdami savo tradicijas ir švęsdami S klasės kupė 60 metų jubiliejų „Mercedes-Benz“ nutarė sukurti šį tą ypatinga. Tai bus prabangi, brangi ir rafinuota „CL Class Grand Edition“ serija.
CL klasės „Mercedes-Benz“
CL klasės „Mercedes-Benz“ / Gamintojo nuotr.

Gamintojas žada, kad „CL Coupe“, pažymėtas „Grand Edition“ ženkleliu džiugins išskirtinėmis kėbulo spalvomis, solidžiu dizainu bei AMG sukurtomis detalėmis, kurios suteiks modeliui sportiškumo ir veržlumo.

Automobilio viduje taip pat karaliaus prabanga. Rankomis siūti odiniai juodos, porceliano arba brendžio spalvos apmušalai bus derinami su tradicinėmis CL modelio graikinio riešuto arba juodos-pelenų spalvos apdailos detalėmis.

Po variklio gaubtu burgs CL modelio 4,6 l V8 435 AG variklis su dviem turbinomis arba CL600 modelio 5,5 l V12 variklis su dviem turbinomis, galintis išvystyti 517 AG. 

„Grand Edition“ serijos modeliai kainuos maždaug 6400 dolerių brangiau, negu tradiciniai. Tai reiškia, kad norintys šių ypatingų prabangių privalumų turės sumokėti maždaug 5 proc. daugiau, nei už įprastą „CL Coupe“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius