-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mercedes-Benz“ taikosi į BMW X6 pyrago dalį

Prieš pora metų pasklidę gandai, kad „Mercedes-Benz“ siekia sukurti BMW X6 varžovą, panašu, kad pasitvirtino. Du aukštas pareigas užimantys kompanijos darbuotojai „Car&Drvier“ portalui patvirtino apie sportiško krosoverio kūrimą.
„Mercedes-Benz ML63 AMG“
„Mercedes-Benz ML63 AMG“ / „Mercedes-Benz“ nuotr.

Tikėtina, kad modelis bus pavadintas MLC klasės vardu. „Mercedes-Benz“ jį gamintų ant M klasės pagrindo, lygiai taip pat, kaip daro BMW – X6 gamina ant X5 platformos.

„Mercedes-Benz MLC“ bus gaminamas su 6 ir 8 cilindrų benzininiais bei dyzeliniais varikliais, įskaitant ir geriausią įrangą bei galingiausius agregatus turinčias AMG versijas.

Kodėl koncerną domina toks automobilis, suprasti nesudėtinga. Jo kūrimo bei tobulinimo kaštai yra, palyginti maži, kadangi viskas būtų gaminama ant jau egzistuojančios bei praktikoje pasiteisinusios architektūros. Negana to, tokio tipo krosoveriai turi labai didelę paklausą didžiausiose pasaulio rinkose – Kinijoje, Rusijoje, JAV ir Europos šalyse.

Turėdami tiesioginį BMW X6 konkurentą „Mercedes-Benz“ galėtų nurėžti pastarojo modelio mėgėjų dalį, taip ne tik sumažindami konkurentų pelną, bet ir padidindami savąjį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius