-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Metų automobilio 2018“ komisija apie „Honda Civic“: gerai, kad ne visi vienodi

Lapkričio 6 d. Lietuvoje 21-ąjį kartą prasidėjo konkursas „Metų automobilis 2018“. Konkurse, kurio finalas numatytas gruodžio 2 d., dalyvauja 34 skirtingi automobiliai, o juos vertina 10 komisijos narių.

Vienas jų, išbandžiusių naująjį „Honda Civic“, Vitoldas Milius, žurnalo „Autobild“ vyriausiasis redaktorius. Anot jo, „Civic“ gerai žinomas automobilis. Vieniems jis primena legendinius išbandymus lenktynėse, kitiems – pirmuosius kada nors vairuotus automobilius.

„Civic“ neretai buvo pasirenkamas kaip pirmasis jaunuolio automobilis, su kuriuo buvo padaromos visos klaidos, kurias „Civic“ atleisdavo. Savo patikimumu jis ir yra garsus“, – aiškino V.Milius.

Šiandieninis „Civic“, sakė komisijos narys, gerokai solidesnis ir gali būti ne tik pirmuoju, bet kokiu tik nori – šeimos, vadybininko, verslininko. Visgi, prisipažino V.Milius, kartais jam ankstesnės istorijos šiek tiek gaila.

„Visgi modelis toli pažengęs. O drauge, palikta tai, kuo garsėjo ankstesnės „Civic“ kartos. Pirmiausia dizainas, kuris gali nepatikti, gali patikti, tačiau tikrai padės išsiskirti minioje. Modelis turi savo veidą ir tas džiugina, nes ne visi automobiliai vienodi“, – prisipažino komisijos narys.

Portalo 15min lankytojų balsas šiemet lems, kas taps „Tautos automobiliu 2018“. Balsuoti už patinkantį modelį galite apklausoje žemiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius