Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Mitsubishi“ vadovas Prancūzijos ministrą pavadino „neįgaliu“ ir apkaltino, kad sugadino vairuotojams gyvenimus

„Mitsubishi“ kompanijos padalinio Prancūzijoje vadovas Jeanas-Claude'as Debard'as šalies industrijos ministrą Arnaudą Montegourgą pavadino „neįgaliu“. Skandalas. Automobilius gaminančios kompanijos vadovas valdininką apkaltino sugadinus tūkstančių vairuotojų gyvenimus.
„Mitsubishi“ kompanijos padalinio Prancūzijoje vadovas Jean-Claude Debardas
„Mitsubishi“ kompanijos padalinio Prancūzijoje vadovas Jeanas-Claude'as Debard'as / Gamintojo nuotr.
Temos: 1 „Mitsubishi“

Japonijos automobilių kompanijos padalinio vadovas šiuos „susirūpinimus“ išreiškė spaudos konferencijos metu reaguodamas į vyriausybės programą, skatinančią naudoti mažai teršiančius automobilius ir branginti tradicinius, galingesnius automobilius.

„Tai nesveikas reikalas, šis neįgalusis pilietis didina ekologinius mokesčius, mažina Paryžiaus aplinkelio greičius ir gadina įvairiausių socialinių sluoksnių vairuotojų gyvenimus. Jis kaltas. Jis yra kvailas ir nieko nesupranta.“, – sakė dabar jau plačiai Prancūzijoje žinomas „Mitsubishi France“ vadovas Jean-Claude Debardas.

Spaudos konferencijos metu žurnalistas paklausė, ar šias vadovo citatas galima naudoti spaudoje. Šis atrėžė, kad ne tik galima, bet ir rekomenduojama. Taigi, štai jos ir spaudoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius