Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naudotas 5 serijos BMW – gardus pasiūlymas patogumą mėgstantiems vairuotojams

2003 metais pasaulį išvydę 5 serijos BMW yra vieni perkamiausių šios markės modelių šalyje. Plati galingų variklių gama, puikios važiavimo ir valdymo savybės, gera bazinė ir dar geresnė papildoma įranga vilioja daugelį Lietuvos vairuotojų.
BMW 5
BMW 5
Temos: 2 BMW 5 serija BMW

E60 (arba E61 – jeigu tai „Touring“ versijos) kartos 5 serija savo pirmtaką (E39) pakeitė iš pagrindų. Nepopuliarūs inžineriniai sprendimai šiam padidėjusiam automobiliui suteikė visiškai kitokį charakterį. Visas kėbulo priekis pagamintas iš aliuminio, o vidurys bei galas – iš plieno. Gamintojas tokiu būdu ne tik sumažino 5 serijos svorį, bet ir pasiekė idealų 50:50 svorio ant priekinės ir galinės ašių pasiskirstymo santykį. Tai, savaime suprantama, suteikė puikias valdymo savybes.

Iki 2010-ųjų gaminti penktos serijos modeliai yra puikūs ilgų kelionių palydovai. Gerai surinktas automobilio salonas, kuriame panaudotos kokybiškos medžiagos, nevargina net ir keliaujant atostogauti į kitą šalį. Mieste šis modelis elgiasi prognozuojamai: manevruoti juo – vieni juokai. Negana to, vingiuotuose užmiesčio keliuose šie modeliai patiks tikriems vairavimo entuziastams – BMW puikiai žino, kaip reikia gaminti tiksliai ir prognozuojamai valdomus automobilius.

BMW 5
BMW 5

5 serijos priekyje įsitaisyti paprasta. Plačios vairo ir sėdynės reguliavimo galimybės sukurs patogią atmosferą daugeliui vairuotojų. Gale sėdintiems keleiviams suteikta akivaizdžiai daugiau vietos nei ankstesnės kartos (E39) sedanuose bei universaluose. Kartu su šiais modeliais 2003 metais BMW taip pat pristatė išmaniąją „iDrive“ sistemą, kuria valdomos automobilio funkcijos.

E60 bei E61 modeliuose už papildomą kainą buvo montuojamos tokios technologijos, kaip aktyvi greičio palaikymo sistema, aktyvūs „Bi-xenon“ žibintai, naktinio matymo kamera bei vairo kolonėlė su kintamu perdavimo laipsniu. Pastarasis privalumas šį solidaus dydžio automobilį paverčia dar patogesniu mieste bei suteikia malonesnes valdymo savybes užmiestyje. Žinoma, gera papildoma įranga gali kaip reikiant padidinti automobilio kainą.

Ne vienas žurnalas apie automobilius šiuos modelius pripažino geriausiais savo segmente. Tuo tarpu nors ir šie automobiliai naudotų transporto priemonių rinkoje populiarūs, įsigyti naudotą, tačiau tvarkingą 5 serijos BMW (E60/E61) – nelengva užduotis. Portale Autoplius.lt parduodama apie 700 tokių BMW.

2003-2010 metų 5 serijos BMW privalumai:

  • Plati galingų variklių gama
  • Puikios važiavimo savybės
  • Gera bazinė įranga, įspūdingi privalumai papildomoje įrangoje
  • Patogus bei erdvus salonas, talpi bagažinė

Automobilio trūkumai:

  • Dažni kuro purkštukų, grandinės, įsiurbimo kolektoriaus gedimai
  • Lūžta valdymo kabeliai, esantys bagažinės dangtyje
  • Dažni vairo kolonėlių gedimai
  • Genda automatinės pavarų dėžės

Patarimai, renkantis 5 serijos BMW (E60/E61):

  • Svarbu rinktis modelį su kuo mažesne rida
  • Automobilio būklę rekomenduojama tikrinti servise
  • Rekomenduojama nesirinkti pigiausių modelių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius