-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas „Opel Corsa” rinkoje pasirodys šių metų pabaigoje

Lig šiol buvo daug spėlionių, tačiau dabar tai tikra: naujas „Opel Corsa” pasirodys dar šiemet. Dabar kaip tik ruošiamasi serijinei gamybai, atliekant paskutinius bandomuosius važiavimus, tikrinant visų komponentų ir dalių tikslų suderinamumą.
Naujasis „Opel Corsa“
Naujasis „Opel Corsa“ / „Opel” nuotr.

„Corsa E“ ne tik montuojamas naujos kartos 1,0 l ECOTEC benzininis variklis ir šešių laipsnių mechaninė pavarų dėžė, tačiau ir naujai suprojektuota važiuoklė bei puikiai priderinta vairo sistema.

„Opel“ inžinieriai užmaskuotais, tačiau turinčiais teisę važiuoti prototipais, važinėjo Frankfurto prie Maino pietvakariuose, Pfalco regione. Bandomuosiuose automobiliuose buvo įmontuoti  nauji 85 kW/115 AG, 1,0 l, trijų cilindrų varikliai su turbina bei „Sport” ir „Comfort” važiuoklės. Žinoma, juos lydėjo ir dabartinės „Corsa“: 1,4 l (74 kW/100 AG) ir 1,4 l Turbo (88 kW/120 AG).

„Opel” valdybos nariai, tarp kurių ir generalinis direktorius dr. Karlas Thomas Neumannas, inžinerijos vice prezidentas Michaelis Ablesonas ir pardavimų bei techninės priežiūros vice prezidentas Peteris Christianas  Küspertas, akylai stebėjo naujos kartos „Corsa” bandymus.

Atsiliepimai teigiami – „Corsa E“ modelio progresas nuo „Corsa D“ milžiniškas, o naujam 1,0 l ECOTEC varikliui pagyros skirtos vienbalsiai. Pasak valdybos narių ir inžinierių, trijų cilindrų variklio su turbina stiprybės – sukimo momentas, važiavimo kokybė ir mažas triukšmingumas, drauge su naujos kartos pavarų dėže ir važiuokle, yra puikus naujos kartos „Corsa“ derinys. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius