Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Opel“ gerbėjų laukia septyni nauji modeliai 2017 metais

Kitus metus „Opel“ pasitiks atsinaujinęs. „7 per 2017 metus“ – tai naujos modelių pasiūlos kampanijos pavadinimas ir tai reiškia, kad kompanija 2017 m. pateiks 7 naujienas.
„Opel Mokka X“
„Opel Mokka X“ / Dainiaus Cuberos / 15min nuotr.
Temos: 1 Automobilis

Tokio atvejo, kai gamintojas per vienus metus pristato tokią gausybę naujų modelių, dar nebuvo nuo pat įmonės veiklos pradžios 1899 m. 2016–2020 m. įmonė klientams žada pristatyti net 29 naujus modelius, o automobilių asortimentas bus visiškai atnaujintas, teigiama įmonės pranešime.

„Su 7 naujais modeliais, pasirodysiančiais ateinančiais metais, „Opel“ taps visiškai kitu prekės ženklu vos per 12 mėnesių“, – sako dr. Karlas-Thomas Neumannas, „Opel“ generalinis direktorius. „Su „Ampera-e“ norime įrodyti, kad elektromobiliu įmanoma ir patogu važiuoti kasdien. Antros kartos „Insignia“ modelis atskleidžia eleganciją, konstrukcijos lengvumą ir sportišką išvaizdą. Nauji krosoveriai leis mums praplėsti savo asortimentą vienuose populiariausių ir greičiausiai augančiuose B ir C automobilių segmentuose, o tai leis augti ir mūsų bendrovei.“

7 modelių pasiūlos „7 per 2017” etapai

  • Segmento čempionas: pristatytas Paryžiaus automobilių parodoje, naujas „Ampera-e“ nuo 2017 m. pavasario iš esmės pakeis elektrinio mobilumo sąvoką. Galintis nuvažiuoti 500 km (pagal NEDC metodiką), „Ampera-e“ neabejotinai dominuoja savo klasėje. Be to, važiuojant „Ampera-e“ galima pasijusti lyg sportiniame automobilyje, o salone erdvės pakanka 5 suaugusiems keleiviams.
  • Naujas flagmanas: Naujasis „Opel Insignia Grand Sport“ penkerių durų sedanas kupė siluetu, sportiškas ir visų varomų ratų, taip pat debiutuos ateinančiais metais. Kaip ir jo pirmtakas, kurio jau parduota 900 tūkst. vnt., naujas modelis bus gaminamas Riuselsheimo mieste, Vokietijoje.
  • Sportiškas ir erdvus universalas. Kaip ir „Insignia Grand Sport“, naujas „Opel Insignia Sports Tourer“ turi koncepcinio „Opel Monza Concept“ modelio, pristatyto 2013 m., bruožų. Sportiškas priekis, grakštūs priekiniai žibintai alsuoja dinamika. Palyginti su pirmtaku, salono erdvė tapo didesnė, ypač gale sėdintiems, kaip ir bagažo skyrius.
  • Visur pravažiuojantis. „Opel Insignia Country Tourer“ versijos „Sports Tourer“, tampa tikru nuotykių ieškotoju, o visais varomais ratais įveiks bet kokį kelią. Naujas „Country Tourer“ – tinkamas pasirinkimas žiemos sporto entuziastams, užmiesčio mėgėjams ir bet kuriam, vertinančiam individualumą.
  • Universalus kompanionas. Kitais metais sėkmingas „Opel Vivaro“ modelis debiutuos visai nauju komforto ir universalumo lygiu.
  • Automobilis su papildomu X. 2017 m. pradžioje prie B segmento perkamiausio visureigio „Mokka X“ prisijungs naujasis krosoveris (CUV) „Opel Crossland X“. Šis modelis suteiks naują impulsą sportiškų ir erdvių krosoverių segmente.
  • Naujasis krosoveris C segmente. „Opel“ padidins pasiūlą kompaktiškų automobilių klasėje su sportišku krosoveriu, prisijungsiančiu prie „ Astros“ ir „Zafiros“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius