-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paryžiaus automobilių parodoje – trys „Peugeot“ pasaulinės premjeros

Po ketverių metų petraukos sugrįžta Paryžiaus automobilių paroda. Prancūzų gamintojas „Peugeot“ joje pristatys tris pasaulines premjeras. Viena svarbiausių transporto parodų Prancūzijos sostinėje vyks nuo spalio 17 iki 23 dienos, rašoma pranešime.
Peugeot 408
Peugeot 408

900 m2 stende, pažymėtame „Peugeot“ šūkiu „Viskas yra gražiau su „Allure“, gamintojas netikėtu būdu pristatys modernųjį „Peugeot 408“, taip pat čia debiutuos atnaujintas elektromobilis „Peugeot e-208“ bei visiškai elektrinis „Peugeot e-Streetzone“ motoroleris, galintis viena įkrova nuriedėti iki 112 km.

Maksimalių elektrifikacijos galimybių gerbėjams bus suteikta proga nuodugniau susipažinti su lenktyniniu „Peugeot 9X8 Hybrid“ superautomobiliu, taip pat su jam giminingu ir kiekvienam vairuotojui prieinamu „Peugeot 508 PSE“ hibridu, kuris išvysto 360 AG galią. Jo kūrėjai – tas pats dizainerių ir inžinierių kolektyvas, kuris padirbėjo ir su varžyboms skirtu modeliu.

Dar viename stende 3-oje salėje lankytojams bus demonstruojamos vandenilio kuro elementų technologijos. Čia bus galima ne tik iš arti pamatyti vandenilinį „PEUGEOT E-Expert Hydrogen“, bet ir visavertiškai išbandyti jį lauke.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius