-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskelbtos atnaujinto „Peugeot 508“ kainos

Neseniai vykusioje Paryžiaus automobilių parodoje pristatytas naujasis „Peugeot 508“ Lietuvą pasieks jau po poros savaičių. Bazinė modelio kaina bus mažesnė nei pirmtako ir prasidės nuo 64 755 Lt.
„Peugeot 508“
„Peugeot 508“ / Tomo Markelevičiaus nuotr.

„Peugeot 508 SW“ modelis su universaliu kėbulu kainuos nuo 68 240 LTL. Be to, bus galima rinktis sportinį modelį ir galingesnę „off-road“ versiją „Peugeot 508 RXH“, kurią, neskaitant ankstesnio keturių varomųjų ratų hibrido, dabar bus galima įsigyti ir su priekiniais varomaisiais ratais, 2 litrų varikliu, 180 arklio galių „BlueHDi“ dyzeliniu varikliu ir 6 laipsnių automatine pavarų dėže.

Naują išvaizdą įgijo automobilio priekinė ir galinė dalys. Automobilis papildytas naujomis technologijomis: užkūrimas be raktelio, „Full-LED“ priekiniai žibintai, atbulinio vaizdo kamera, parkavimo pagalba, 4 zonų klimato kontrolė ir tamsaus kampo stebėjimo sistema. 

Išplėstas ir 508-ojo modelio variklių asortimentas, jame ‒ naujausi „Euro 6“ normas atitinkantys benzininiai ir dyzeliniai varikliai su mechanine ir automatine pavarų dėže, galios intervalas siekia nuo 114 iki 204 arklio galių, o vidutinės degalų sąnaudos ‒ nuo 4 l/100 km.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius