-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Peugeot“ – lengvųjų automobilių rinkos lyderė Prancūzijoje

Rugpjūtį „Peugeot“ išsaugojo lyderės pozicijas Prancūzijos lengvųjų automobilių rinkoje, užimdama 17,2 proc. rinkos dalį, taip pat ji užima antrąją vietą lengvųjų komercinių automobilių rinkoje. Lyginant su pernai metų rugpjūčiu tai yra reikšmingas progresas.
„Peugeot 208“
„Peugeot 208“ / Gamintojo nuotr.

208-asis yra labiausiai Prancūzijoje perkamas modelis, užimantis 6,42 proc. rinkos dalį, – tai yra puikus komercinis rezultatas. Dėl tokių šio modelio rezultatų „Peugeot“ savo modeliais 206+, 207 ir 208 yra B klasės lyderė, užimanti 6,72 proc. rinkos dalį.

Rugpjūtį patrigubėjo „Peugeot“ D klasės hibridinių modelių – „3008 HYbrid4“, 508 RXH ir sedano „508 HYbrid4“ – užsakymų, nes buvo pradėta teikti valstybės parama perkantiems šiuos automobilius, o automobilių gamintoja šią paramą dar padvigubino.

„Peugeot 3008“, šeimyninės paskirties krosoveris, pirmauja kompaktinių vienatūrių klasėje, rugpjūčio pabaigoje užimdamas 2,3 proc. rinkos dalį. O vasarį išleistas „3008 HYbrid4“ demonstruoja išskirtinius rezultatus, gavęs 30 proc. hibridinių automobilių užsakymų iš įvairių klientų grupių.

Jau metai, kai 2011 m. vasarį išleistas „Peugeot 508“ yra savo klasės lyderis, užimantis 1,4 proc. bendros rinkos. Tokių rezultatų padėjo pasiekti pasirodęs 508 RXH modelis ir 508 sedano modifikacija su hibridiniu varikliu.

Prancūzijos komercinių automobilių rinkoje „Peugeot“ susigrąžino antrąją vietą, rugpjūtį pasiekusį puikių rezultatų, savo lengvaisiais komerciniais automobiliais užimdama 19,3 proc. rinkos dalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius