-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Peugeot“ naujienos Ženevoje: nuo „Metų automobilio 2017“ iki elektromobilių

„Peugeot“ Ženevos automobilių parodoje turi kuo didžiuotis: įmonės automobilis 3008 buvo pripažintas Europos Metų automobiliu 2017, koncepcinis modelis „Instinct“ pretenduoja tapti gražiausiu parodos automobiliu, o elektromobilis „Partner Tepee“ yra viena pirmųjų komercinių transporto priemonių, neturinčių vidaus degimo variklio.
„Peugeot“ automobilių stendas Ženevoje
„Peugeot“ automobilių stendas Ženevoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Iš tiesų, žmonės susirūpino aplinka. „Peugeot“ yra žinomas savo aplinką tausojančiais varikliais – tiek benzininių, tiek dyzelinių variklių išmetamųjų CO2 dujų kiekis yra mažiausias savo klasėje, tačiau dabar taip pat galima įsigyti kenksmingų medžiagų visiškai neišskiriantį patogų vienatūrį elektromobilį‟, – apie naująjį automobilį pasakojo „Peugeot Baltic“ rinkodaros vadybininkė Kerli Maro.

Išskirtinai daug dėmesio patraukė naujasis autonominis koncepcinis automobilis „Peugeot Instinct Concept“. „Automobilių entuziastai susidomėję stebi, kokios technologijos vystomos, kokias vairuotojo pagalbos sistemas rasime automobiliuose ateityje ir kokios yra jau šiandien‟, – komentuoja Maro. Automobiliu 'Instinct Concept' galima važiuoti be vairuotojo įsikišimo, tačiau palikta galimybė jį valdyti klasikiniu būdu. Automobilio vairuotojo aplinka „Responsive i-Cockpit“, stebėdama vairuotojo elgesį ir gaudama informacijos iš išmaniųjų įrenginių, prisitaiko prie jo vairavimo stiliaus.

Miesto visureigių grupėje pristatomi šie modeliai: 2008, ką tik laimėjęs Europos metų automobilio titulą 3008 ir 7 vietų 5008.

Tarp lengvųjų automobilių demonstruojami „Peugeot Traveller“, „108 Collection“ specialiosios versijos ir GT-line modelių 208, 308 ir 508 versijos.

„Peugeot Sport“ seriją parodoje atstovauja sportiški 208 GTi ir 308 GTi modeliai. Be to, šalia demonstruojamas Dakaro ralyje nugalėjęs Stephane'o Peterhanselio 3008 DKR.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius