-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Porsche 911 Carrera T“ galinės sėdynės – tik papildomos įrangos sąraše

„Porsche“ skelbia papildę šeimos narių sąrašą. Jau kitų metų pradžioje bendrovė imsis pardavinėti naują „911 Carrera T“ modelį.
„Porsche 911 Carrera T“ modelis.
„Porsche 911 Carrera T“ modelis. / Gamintojo nuotr.

Automobilis lengvesnis nei „911 Carrera“, mechaninės pavarų dėžės pavarų perdavimo santykiai mažesni, o galiniai ratai turi mechaniškai blokuojamą diferencialą, o „T“ raidė pavadinime reiškia „Touring“.

Iki 100 km/val. – per 4,5 sek.

Naujo modelio išvaizdos pagrindas – „911 Carrera“. Šešis cilindrus ir du turbokompresorius turintis 3 litrų darbinio tūrio variklis pasiekia 272 kW (370 AG) galią, o varikliui veikiant diapazone nuo 1 750 iki 5 000 aps./min. turi didžiausią 450 Nm sukimo momentą.

„911 Carrera T“ gali įsibėgėti nuo 0 iki 100 km/val. per 4,5 sek. – viena dešimtąja sekundės dalimi greičiau nei „911 Carrera Coupe“. 200 km/val. greitį šis modelis pasieka vos per 15,1 sek.

„Carrera T“ gali būti komplektuojamas su dviejų sankabų „Porsche Doppelkupplung“ (PDK) automatine pavarų dėže. Su ja automobilis iki 100 km/val. įsibėgėja per 4,2 sek., o 200 km/val. greitį pasiekia per 14,5 sek. Maksimalus modelio greitis – didesnis nei 290 km/val.

Mažino modelio elementų svorį

Itin svarbu kuriant modelį buvo sumažinti įvairių jo elementų svorį. Pavyzdžiui, galinis ir galiniai šoniniai stiklai yra pagaminti iš itin lengvo stiklo, o ant durų apdailos vietoj tradicinių rankenėlių sumontuotos mažiau sveriančios uždarymo kilpos.

Garso izoliacinės medžiagos kiekis buvo ženkliai sumažintas, galinės sėdynės yra tik papildomos įrangos sąraše, o „Porsche Communication Management“ (PCM) sistemos išvis galima atsisakyti.

To rezultatas – automobilio galios ir svorio santykis buvo pagerintas iki 3,85 kg/AG, o „911 Carrera T“ tesveria 1 425 kg.

Skelbiama, kad pirmieji „911 Carrera T“ modeliai atkeliaus kitų metų pradžioje. Automobilio kaina prasidės nuo 109 143 Eur.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius