-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Porsche Pajun“ pasirodys 2016 metais

„Porsche“ komanda meta pirštinę prabangių sedanų ir kupė gamintojams pristatydama naują sportinį sedaną. „Pajun“ („Panamera Junior“ trumpinys) vardu pavadintas modelis rinkoje varžysis su aukščiausios klasės „Audi A7“ ir „Mercedes-Benz CLS“.
„Porsche“ klubo sezono atidarymo savaitgalis Nidoje
„Porsche“ klubo sezono atidarymo savaitgalis Nidoje / Algirdo Venskaus/waska.lt nuotr.

„Jaunėlis“ „Pajun“ bus žemesnis ir trumpesnis už „Panamera“, tačiau bus gaminamas ant naujos šio modelio kartos platformos. Stiliaus detales „Pajun“ pasiskolins iš „Panamera“ ir 911 modelio.

Po variklio dangčiu naujasis „Porsche“ modelis turės dyzelinį arba benzininį variklį. Vienas iš jų - 310 AG 3,0 litrų V6 dyzelinis motoras, kurį naudoja kiti „VW Group“ modeliai.

Benzininių variklių gamai priklausys 3,0 l V6 dviejų turbinų variklis, išvystantis 414 AG ir variklio su viena turbina versija, pasižyminti 318 AG.

Kiek vėliau gamintojas planuoja ir „plug-in“ tipo hibridinę modelio versiją, kuri turės papildomai 100 „arklių“ iš elektrinio variklio.

Pranešama, kad „Pajun“ kaina sieks nuo 50 iki 90 tūkst. svarų (213-384 tūkst. Lt). Modelis salonuose turėtų pasirodyti 2016 m.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius