-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjęs kovo mėnesis – geriausias „Audi“ bendrovės istorijoje

Puikiai pradėję 2015 metus, „Audi“ gamintojai ir toliau didina pardavimų apimtis. Per pirmąjį šių metų ketvirtį visame pasaulyje parduota 438 250 naujų „Audi“ automobilių. Tai net 6,1 proc. daugiau nei pirmą 2014-ųjų ketvirtį.
„Audi TT“
„Audi TT“ / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Ketvirčio sėkmę dar labiau paryškino puikūs kovo mėnesio rezultatai. Pirmąjį pavasario mėnesį pasaulyje parduota net 177 950 keturių žiedų emblema papuoštų automobilių, arba 4,4 proc. daugiau, nei praeitų metų kovą. Tai naujas „Audi“ rekordas – geriausias vieno mėnesio pardavimų rezultatas per visą bendrovės istoriją. 

„Audi“ pardavimai nenutrūkstamai auga net 63 mėnesius iš eilės, arba jau daugiau, nei 5 metai. Pardavimo vadovai su pagrįstu optimizmu tvirtina išlaikysiantys šias tendencijas ir yra kupini ryžto šturmuoti naujas pardavimų aukštumas.

Pristatydamas kovo mėnesio ir viso 2015 metų pirmojo ketvirčio pardavimų rezultatus, „Audi“ bendrovės marketingo skyriaus vadovas Luca de Meo pasidžiaugė ne tik puikiais pasiekimais, bet ir atskleidė optimistines ateities gaires. 

„Tolesnius pardavimų rezultatus dar labiau pagerins antrąjį šių metų pusmetį Europoje debiutuosiantis naujos kartos „Audi Q7“. Jau dabar jaučiame didžiulį įgaliotųjų atstovų ir būsimų pirkėjų susidomėjimą šiuo modeliu. Nors jo dar nėra prekybos salėse, išankstiniai užsakymai jau viršijo mūsų lūkesčius“, - sakė L. de Meo.

Nežiūrint užsitęsusios žiemos, tradiciškai neigiamai įtakojančios lengvųjų automobilių pardavimus JAV rinkoje, ketvirčio pardavimai ir čia ūgtelėjo 13,8 proc. ir sudarė 4 098 vnt. Kovo mėnesį parduota net 3 934 automobiliai. (+17,2 proc.).

JAV – ne vienintelė rinka už Atlanto, demonstravusi puikius rezultatus. Štai, atsigaunančioje Brazilijos rinkoje kovo mėnesio pardavimai šoktelėjo net 63,9 proc.

Puikiomis žiniomis pradžiugino ir Europa. Šis ketvirtis – geriausias ketvirtis Europoje per visą bendrovės istoriją. Čia parduota 207 250 vnt. (+3.4 proc.). Pavyko ne tik viršyti puikiais laikytus 2014 metų 1 ketvirčio rezultatus, bet ir pirmą kartą per ketvirtį kirsti 200 000 vnt. ribą. 

Europos ketvirčio lyderiais tapo Vokietijos (73 208 vnt., +10,2 proc.) ir Ispanijos rinkos (12 322 vnt., +7 proc.). O sparčiausiai pardavimai augo Belgijos rinkoje (4 115 vnt., +12,6 proc.).

Azijos ir Ramiojo vandenyno regione pirmąjį šių metų ketvirtį parduota 162 150 vnt. (+7,6 proc.). Iš regiono rinkų labiausiai išsiskyrė Pietų Korėja, kur per ketvirtį parduota 9194 vnt. (+34,9 proc.), o tame skaičiuje kovo mėnesį įvyko neįtikėtinas spurtas su net 3894 vnt. (+58,5 proc.). Turint galvoje stiprią Korėjos automobilių pramonę ir aršią vietinių modelių konkurenciją, Audi bendrovė ne tik padidino savo rinkos dalį, bet ir tapo vienu stambiausių šios šalies automobilių importuotojų. 

Dviženklis ketvirčio pardavimų augimas už fiksuotas Australijoje (+15,3 proc.).

Kinijoje pirmąjį šių metų ketvirtį parduota 111316 vnt. (+7,1 proc.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius