Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Prasideda prekyba naujuoju „Volkswagen Beetle“

Jei suskaičiuotume „Beetle“ ir „New Beetle“ pardavimus, šie „Volkswagen“ modeliai būtų vieni iš populiariausių visų laikų automobilių pasaulyje! Vakar jau trečiosios kartos „Beetle“ prekyba startavo Vokietijoje.
2012-ųjų „Volkswagen Beetle“
2012-ųjų „Volkswagen Beetle“ / Gamintojo nuotr.

Dvejų durų automobiliui galima užsisakyti ir du papildomus variklius. Bazinio 1.2 TSI (77 kW/105 AG) motoro ir galingiausio 2.0 TSI (147 kW/200 AG) gamą papildys 1.4 TSI (118 kW/160 AG) ir 1.6 TDI (77 kW/105 AG) agregatai.

Kiek anksčiau šiemet vienu metu Niujorke, Berlyne ir Šanchajuje pristatytas „Beetle“ perteikia vizualinę jo kūrėjų koncepciją į šiandieninius laikus. Tai charakteringi platūs sparnai, švarios galinių žibintų linijos, variklio dangčio ir šonų bei durų slenksčių banguotumas. Viduje – nostalgiška kėbulo spalvos pirštinių dėtuvė, primenanti originaliojo „Beetle“ laikus. Kartu su bazine „Beetle“ versija siūlomos ir papildomos „Design“ bei „Sport“ modifikacijos. Galingiausias 2.0 TSI variklis „Beetle Sport“ nuo 0 iki 100 km/val. greičio gali nuskraidinti vos per 7,5 sekundės. Pats ekonomiškiausias variklis Europos rinkoje bus 105 AG 1.6 TDI, sunaudojantis tik 4,3 l/100 km.

„Beetle“ pirmiausia pasirodo JAV ir Vokietijoje, o po kelių savaičių – ir kitose kaimyninėse Europos šalyse. Bazinė „Beetle“ kaina siekia 16 950 eurų. Käfer, Vocho ar Maggiolino versijos kainuos maždaug 1 750 eurų mažiau nei atitinkami ankstesni modeliai.

Baltijos šalių rinkoje naujasis „Beetle“ pasirodys 2012-ųjų sausį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius