Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Premjera Lietuvoje: debiutuoja ilgai laukti „Volvo“ V90 ir S90

Prieš pusmetį visam pasauliui pristatyti išskirtiniai „Volvo“ automobiliai, S90 sedanas bei V90 universalas, atvyko į Lietuvą. Pirmadienio vakarą surengtoje iškilmingoje ceremonijoje sostinės „Kempinski“ viešbutyje visuomenei buvo pristatyti Švedijos automobilių gamintojo atgimimą pažymintys modeliai.
„Volvo S90“ ir V90 pristatymas Lietuvoje
„Volvo S90“ ir V90 pristatymas Lietuvoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Volvo“ S90 ir V90 užbaigs atnaujintą 90 serijos „Volvo“ automobilių gamą: šios pirmtakas yra pernai debiutavęs XC90.

Naujasis V90 komplektuojamas su pusiau autonominio vairavimo „Pilot Assist“ sistema, įvairia standartine saugumo įranga, turinčia didelių gyvūnų aptikimo funkciją, nuvažiavimo nuo kelio prevencijos funkcija ir ryšių įranga, įskaitant išmaniojo telefono integravimą su „Apple CarPlay“.

„Pilot Assist“ sistema paremta lengvais vairo spustelėjimais, siekiant išlaikyti automobilį tinkamai orientuotą kelio juostos ženklų ribose važiuojant greitkeliu iki 130 km/val. greičiu ir daugiau nebereikalauja, kad būtų važiuojama iš paskos kitam automobiliui. Ši sistema, pasak „Volvo“ atstovų, yra dar vienas žingsnis į priekį autonominio vairavimo link.

S90 ir V90 turės jėgaines, jau matytas XC90 visureigyje, tarp jų ir benzino bei elektros hibridą T8, išvystantį net 400 AG.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius