-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš „Volkswagen Touareg“ premjerą Kinijoje – vaizdo įrašas su detalėmis apie naują modelį

Viena svarbiausių šių metų „Volkswagen“ premjerų – naujutėlis „Touareg“. Vokietijos automobilių gamintoja neslepia, kad bene svarbiausia rinka šiam modeliui – Kinijos, tad pasaulinė premjera rengiama būtent čia. Visgi likus kelioms dienoms iki premjeros „Volkswagen“ nusprendė paerzinti tuos, kurie ypač laukia naujo modelio.
Volkswagen T-Prime
Volkswagen T-Prime / Gamintojo nuotr.

Kaip tiksliai atrodo visureigis, šiame vaizdo įraše nematyti. Visgi iš detalių akivaizdu, kad „Touareg“ įgavo plačiai visame pasaulyje išgirto „Arteon“ dizaino bruožų. Tai akivaizdu žvelgiant į modelio priekį bei radiatoriaus groteles.

Be to, galinių žibintų vaizdas išduoda, kad „Touareg“ posūkio signalas bus animuotas, „bėgantis“, kaip ir „Volkswagen“ grupei priklausančios „Audi“ modelių.

Akivaizdu, kad pakito ir visureigio formos. Apvalumai dingę, atsiradę daugiau kampų, griežtesnių, horizontalių linijų. Panašu, kad modelis bus nedaug nutolęs nuo kiek anksčiau rodyto koncepcinio „T-Prime“ modelio.

VIDEO: The all-new Volkswagen Touareg / Der neue Volkswagen Touareg - Design Highlights

„Volkswagen“ tikina, kad trečios kartos visureigis yra reikšmingas šuolis kalbant apie technologijas ir automobilio junglumą. Be to, „Touareg“ leidžia „Volkswagen“ ženklui atsidurti greta „premium“ segmento gamintojų, tokių kaip „Audi“ ir BMW.

Galiausiai ir Kinija pirmajam pristatymui pasirinkta neatsitiktinai. Šioje šalyje net tuomet, kai kalbama apie ekonomikos sulėtėjimą, pardavimai tebevyksta, o visureigių rinka – stipriai auga.

Daugybė detalių iki naujo visureigio pristatymo yra nežinomos. Tik spėjama, kad „Touareg“ turės bent du trilitrius skirtingos galios turbodyzelinius variklius, taip pat greičiausiai ir 2 l darbinio tūrio keturių cilindrų benzininį ir iš tinklo įkraunamą hibridinę jėgainę.

„Volkswagen“ naujajį „Touareg“ pristatys kovo 23 d., Kinijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius