-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Svyruoja „PSA Peugeot-Citroen“ buvimas didžiausioje Prancūzijos akcijų biržoje

Per pastaruosius dvylika mėnesių, „PSA Peugeot-Citroen“ akcijų vertė sumažėjo net 65 procentais. Tuo tarpu kito prancūzų gamintojo „Renault“ akcijų kaina pakilo 30 procentų.
„Peugeot 208“
„Peugeot 208“ / Gamintojo nuotr.

Toks didelis „PSA Peugeot-Citroen“ akcijų kainų sumažėjimas gali priversti akcijų biržą nutraukti šio automobilių gamintojo akcijų prekybą. Tai gali tapti dar vienu skausmingu smūgiu ir taip labai sunkiai besiverčiančiam gamintojui. Šiuo metu „PSA Peugeot-Citroen“ yra 77 vietoje tarp visų vertingiausių Prancūzijos įmonių. Tai reiškia, kad įmonė toli nuo vertingiausių keturiasdešimtuko, kurių akcijos ir yra parduodamos CAC 40 akcijų biržoje.

Skelbiama, kad jeigu padėtis nepasitaisys, iš šios akcijų biržos „PSA Peugeot-Citroen“ bus pašalinti jau rugsėjį. Kad taip neįvyktų, gamintojas privalo padidinti savo vertę. Bet tai sunkiai tikėtina ir kol kas kalbama apie 20,7 Lt už akciją kainą. Pasiekus šią ribą, „PSA Peugeot-Citroen“ bus tikrai pašalinti. Šiuo metu vienos „PSA Peugeot-Citroen“ akcijos vertė yra 23,1 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius