-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Renault Symbioz“ – gamintojo ateities vizija

2017 metų Frankfurto automobilių parodoje įvyko pasaulinė „Renault“ koncepcinio modelio „SYMBIOZ“ premjera, kurios metu atskleista kompanijos ateities transporto sistemos vizija 2030-iesiems metams. Elektra varomas, savavaldis, junglus ir sukurtas integruotis žmonių ekosistemoje – „Renault“ naujasis koncepcinis automobilis yra dar vienas žingsnis tyrinėjant ateities mobilumą.
„Renault Symbioz“
„Renault Symbioz“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„SYMBIOZ“ koncepcinis projektas, pristatytas Frankfurto automobilių parodoje, yra žvilgsnis į ateitį – 2030-uosius metus, tačiau „Renault“ pristatė ir netolimai ateičiai, 2023-iesiems, sukurto automobilio bandomajį modelį, kurio bandymai prasidės jau šių metų pabaigoje.

Abu parodoje pristatyti automobiliai yra varomi elektra, savavaldžiai ir junglūs su aplinka. Automobilio keleiviai gali mėgautis namų šilumą menančiu jaukiu salonu, sukurtu užtikrinti pilnavertę autonominio valdymo patirtį. Kelyje „Renault“ koncepcinis automobilis užtikrina ypatingą komfortą, leidžiantį jaustis kaip namuose, o pastatytas namo viduje pasitarnauja kaip mobilus, daugybę paskirčių atliekantis kambarys.

„Renault SYMBIOZ“ koncepcinis automobilis yra 4,70 metrų ilgio, 1,98 metro pločio ir 1,35 metro aukščio, tad atitinka įprasto D segmento automobilio matmenis, tačiau ypatingai erdvus modulinis salonas prilygsta aukštesniajai klasei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius