Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Renkame „Tautos automobilį 2020 m.“: susipažinkite su „Jeep Wrangler“

„Tautos automobilis“ – viena iš 12-os konkurso Lietuvos „Metų automobilis“ nominacijų. Jei Metų automobilį renka komisija, tai „Tautos automobilio“ titulą balsuodami suteikia skaitytojai ir žiūrovai.

„Jeep Wrangler“ nereikia pristatinėti net automobiliais nesidomintiems asmenims. Visureigius žmonės džipais vadina ne be reikalo, o vaikas, piešiantis visureigį, tikriausiai atkartos „Wrangler“ formas. Ir nors modelis debiutavo tik 1986 metais, jį iš tiesų galima vadinti pačiu pirmuoju visureigiu, menančiu dar antrą pasaulinį karą.

„Willys Jeep“: visiškai paprastos konstrukcijos, lengvas, patikimas ir nuvežti bet kur galintis visais ratais varomas modelis debiutavo 1941 metais kaip sąjungininkų kariuomenės transportas. 1944 metais karui einant į pabaigą ir sąjungininkams jaučiant, kad jis jau laimėtas, „Willys“ kompanija suprato, kad užsakymai šių modelių gamybai iš kariuomenės greitai baigsis, tad sukūrė versiją civiliams – CJ (Civilian Jeep). Modelis bėgant metams tobulėjo, keitėsi gamintojo savininkai, susikūrė atskira „Jeep“ markė, atsirado „Wrangler“ vardas ir štai šiemet prieš Lietuvos žurnalistų autoklubo narių teismą stojo jau ketvirtosios kartos modelis.

Jeep Wrangler
Variklis 2.0L T-GDI
Maks. galia, AG;kW;aps./min. 265AG, 199KW
Maks. sukimo momentas, Nm;aps./min. 400
Įsibėgėjimas iki 100 km/val., sek. 7,3
Maksimalus greitis km/val. 180
Degalų sąn. (ES), m/u/v, l/100 km 11/7,1/9
Pigiausio modelio kaina EUR 45 990

Susipažinkite su techniniais duomenimis ir balsuokite apklausoje (paspauskite ant favorito nuotraukos ir tuomet mygtuką apačioje BALSUOTI):

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius