Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Rusiškas 2022 m. visureigis UAZ: bus galima sutaisyti pasinaudojus ir plaktuku

Rusijos žiniasklaida skelbia „džiugią“ naujieną: jau liepos mėnesį nuo konvejerio nuriedės pirmieji UAZ visureigiai, pagaminti šaliai agresorei pritaikius ES ekonomines sankcijas.
UAZ 31512
UAZ 31512 / Wikipedia.org nuotr.
Temos: 3 Rusija UAZ Visureigis

Kaip juokauja skeptiškai nusiteikę žurnalistai, didžiausias naujųjų rusiškų visureigių privalumas bus tas, kad juose nebus kam gesti – nebelieka jokių pagalbinių technologijų. O jei kas ir suges, cituojame, „bus galima sutaisyti tvojus kuvalda (liet. – kūju)“.

Jau rašėme, iš ko bus gaminama naujoji „LADA“. UAZ eina panašiu keliu. Pats gamintojas skelbia, kad liepą pasirodys „supaprastinta“ versija. Kitaip tariant, be ABS, oro pagalvių (modelis „Patriot“ jas turėjo) ir kitų prabangių priedų. Nes, pavyzdžiui, ABS iki šiol tiekdavo Vokietijos kompanija „Bosch“.

Beje, ir padangos, kuriomis bus apautas UAZ, bus biudžetinės. Nes į Rusiją nebeįvežamos aštriabriaunės BFGoodrich.

O variklis? Jis – rusiškas ir atitiks viso labo ekologinę klasę „Euro 6“. 15min jau rašė, kad „prabangioji“ visureigio versija „Patriot“ neteks ir automatinės prancūziškos transmisijos „Punch Powergilde“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius