-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„SEAT Ibiza“ modeliui – prestižinis apdovanojimas

Naujasis „SEAT Ibiza“ buvo pripažintas geriausiu „Red Dot“ apdovanojimų „Product Design 2017“ kategorijoje. 1954 m. pradėti rengti apdovanojimai tapo vienu prestižiškiausių dizaino vertinimo rinkimų visame pasaulyje. Kiekvienas „Red Dot“ komisijos suteiktas įvertinimas patvirtina nugalėtojų kokybę ir inovatyvumą. „Product Design“ (produkto dizaino) kategorija – pati svarbiausia šiuose rinkimuose.
„Seat Ibiza“
„Seat Ibiza“ / „Seat“ nuotr.

Šios kategorijos vertinimo komisiją sudaro 40 ekspertų iš viso pasaulio, kurie nepriklauso jokiai pramoninės gamybos kompanijai bei negali dalyvauti vertinant produktus, su kuriais jie yra kaip nors susiję. Tokiu būdu yra išvengiama interesų konflikto ir yra užtikrinamas skaidrumas bei nuomonių neutralumas vertinant produktus.

Barselonoje nuo 1984 m. gaminamas penktosios kartos „Ibiza“ modelis yra tapęs SEAT prekinio ženklo simboliu. Šis automobilis gali pasigirti viena ilgiausių istorijų Ispanijos automobilių gamintojo modelių gamoje, išskirtine sėkme ir populiarumu – kompanija pardavė daugiau nei 5,4 mln. „Ibiza“ modelių per visus jo gamybos metus.

„Ibiza“ yra naujosios SEAT dizaino kalbos kulminacija ir branda. Naujos kartos dizaino era prasidėjo 2012 metais. Mes suteikėme gražiausias proporcijas, skyrėme didžiulį dėmesį dydžiui ir paviršiams tam, kad sukurtume įspūdingą trijų dimensijų efektą ir įkvėptume pačias kritiškiausias ir reikliausias akis“, - sakė SEAT dizaino vadovas Alejandro Mesonero-Romanosas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius