-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Škoda“ pristato ateities automobilio salono viziją VISION 7S

Čekijos automobilių gamintojas „Škoda Auto“ pristato dar vieną būsimos dizaino koncepcijos pavyzdį. Pirmasis VISION 7S koncepcinio modelio interjero eskizas atskleidžia, kaip atrodys erdvus ateities septynvietis SUV su visiškai nauja, įvairiapusiška interjero architektūra.
Škoda Vision 7S koncepcija
Škoda Vision 7S koncepcija / Škoda nuotr.

Kuriant minimalistinį interjerą, bus naudojamos tvarios medžiagos. Naujoji dizaino koncepcija yra autentiška ir pasižymi intuityviu skaitmeninių technologijų valdymu bei aukštu funkcionalumo lygiu.

Visiškai elektrinis VISION 7S yra pirmasis ŠKODA koncepcinis automobilis, kuriame atskleidžiama naujoji gamintojo „dizaino kalba“. Be inovatyvių, tvarių medžiagų, minimalistiniam interjerui būdinga iki septynių žmonių skirta erdvė trijose sėdynių eilėse ir įvairios ŠKODA „Simply Clever“ funkcijos.

ŠKODA dizaino vadovas Oliveris Stefani sako: „Mūsų nauja „dizaino kalba“ yra minimalistinė, funkcionali ir autentiška. Ateityje ir toliau sutelksime dėmesį į tradicines ŠKODA vertybes, tokias kaip erdvė, patogus naudojimas ir aukštas funkcionalumo lygis. Naudodami naują dizaino koncepciją, žengiame naują žingsnį ir dar labiau akcentuojamės į keleivių potyrius. Didelį mūsų dizainerių ir inžinierių kūrybiškumą demonstruoja judantys interjero elementai ir naujai sukurtos „Simply Clever“ funkcijos, tokios kaip integruota vaikiška kėdutė. Sąmoningai naudojamos minimalistinės linijos taip pat tarsi perkelia „švarų“ išorės dizainą į interjerą.“

Inovatyvūs detalių sprendimai

Naujojo VISION 7S koncepcinio modelio interjeras pasižymi simetrišku, keleivius tarsi apgaubiančiu elementų išdėstymu ir plačiu horizontaliu prietaisų skydeliu, kuris tęsiasi nuo vienų durelių iki pat kitų, o tai sustiprina erdvės pojūtį. Dėl optimaliai išdėstytos centrinės atramos vairuotojui lengva ir patogu naudotis jutikliniu ekranu ir mygtukais. Kai kurie valdikliai taip pat integruoti į naujo dizaino vairą. Inovatyvus apšvietimas išryškina įvairias interjero sritis bei automobilio būseną, įskaitant įkrovimo režimą, ir suteikia tinkamą apšvietimą įlipant ir išlipant iš automobilio.

Durelių apdailoje taip pat yra interaktyvių liečiamųjų ir vaizdo elementų. Vaikiška kėdutė integruota centrinėje konsolėje – saugiausioje transporto priemonės vietoje. Priekinių sėdynių atlošuose sumontuoti laikikliai multimedijos įrenginiams antroje ir trečioje eilėse sėdintiems keleiviams. Jose taip pat yra integruotos kuprinės!

Stumdomi valdikliai skirtingiems režimams

Erdvus interjeras siūlo dvi skirtingas konfigūracijas, kurios suteikia naujų potyrių skirtingose situacijose – važiuojant ir ilsintis. Važiavimo režime visi valdymo prietaisai yra nustatyti vairavimui patogiausiose padėtyse, o centrinis jutiklinis ekranas fiksuojamas vertikalioje pozicijoje priekyje, kad vairuotojui būtų rodoma visa svarbi informacija.

Poilsio režimą galima aktyvuoti automobilį įkraunant ar tiesiog sustojus pailsėti: vairas ir prietaisų skydelis pasislenka į priekį, o pirmosios ir antrosios eilės sėdynės atstumiamos atgal, kad sėdėti būtų dar patogiau. Jutiklinį ekraną galima nuimti ir naudoti kaip planšetės ekraną. Ši salono konfigūracija suteikia keleiviams maksimalią erdvę ir komfortą.

ŠKODA paskelbė apie savo naują dizaino koncepciją metinėje spaudos konferencijoje kovo mėn. Naujoji „dizaino kalba“ paremta tradicinėmis prekės ženklo vertybėmis, tokiomis kaip tvarumas, funkcionalumas ir autentiškumas. Būsimųjų modelių dizainas pasižymi erdvumu, patvariomis ir tvariomis medžiagomis bei aerodinamiška, efektyvia forma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius